Mióma+Pajzsmirigy alulműködés.Segíthet a hormonpótlás abban hogy összébb menjen a mióma? Sikerülhet a baba? Többi lent.
A miomanak semmi koze a teherbe eseshez. Annyi, ha nagy ( itt dinnye nagysagura gondolj, 18 mm az lopikula ) akkor lehet, hogy nem fer el a baba.
En 2 grapefruit nagysaguval voltam terhes minden gond nelkul. A miomat NEM szoktak piszkalni mig nem szult az ember -de szeretne-, mert nagy kockazata a mutetnek a verzes. Minden mioma mutet elott ala kell irni,hogy mehkivetel lehet ha verzes lep fel, es ebben a tudatban vallalod a mutetet.
Ez tényleg fura. Nekem meg ott cirkuszoltak egy 1centis kis polip miatt. A dokim egyébként azt mondta, leginkább a 2,5 centi fölötti miómák szoktak gondot okozni, de itt én is mindig azt olvastam, hogy nagyobbakkal is simán teherbe estek és ki is hordták.
Meg hogy azért nehezebb a beágyazódás, mert valamiért mindig oda akarnak, ahol a polip/mióma van.
Nekem végül elmaradt a műtét, mert spontán terhes lettem. Kérdeztem a dokit, lesz-e gond, de mondták, hogy ilyenkor már mindegy, mert be tudott ágyazódni, másrészt, most a polipom, nem látszik a vastag endometriumtól, de a kis okosom biztosan fölötte van, mert a tetőtérbe kuckózott be, nem érdekli, milyen szörnyecskék vannak alatta🤣Pedig aztán van ott minden, polip, méhszájseb és már hematóma is🤷🏼♀️
Én csak a pajzsmirigyről tudok írni. 2x vetéltem alulműködés miatt. Második vetélés előtt pár nappal lettek meg az eredményeim, hiába írták fel a gyógyszert sajnos nem maradt meg az a terhesség se.
10 hónappal rá, kezelés mellett sikerűlt a terhesség és meg is maradt. Most 20 hetes vagyok.
Hacsak esetleg ez gától a teherbeesésben van remény, sajnos a mióma dologban én nemtudok segiteni neked.
6-os valahol megnyugtat akkor hogy a szörnyem mellett talán van nekem is esélyem hogy egy erős baba nagyon akarja majd hogy jöhessen:) hál istennek akkor hogy minden rendben ment nálad.
7-es a te válaszod is nyugtató hogy akkor talán nekem is tényleg lehet esély intramurális esetben is,reméljük hogy a hormonok helyrehozatalával nekem is sikerülhet majd,és az is jó hír hogy minden rendben zajlott vannak azért jó hírek is :)
Utolsó gratulálok a babához boldog babavárást kívánok!
Köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat tényleg megnyugtatott,hogy van remény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!