Akinek van már egy egészséges gyereke, utána egy vetélése, a következő terhesség rendben zajlott vagy kellett hormonpótlás esetleg?!
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 10:30
1/4 anonim válasza:
Sajnos a vetélés utáni terhesség sem volt rendben, de aztán sikerült (hormonpótlással) megtartani a babát. Hamarosan szülök.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem két egészséges terhességem volt, mikor a harmadikat terveztük, a harmadikkal vetéltem el sajnos. Utána az orvosom javasolta az Utrogestant, így a harmadik terhességem gyermekem hormonkezeléssel maradt meg.
Nálam arra utaltak a jelek, hogy alacsony lehet a progeszteron szintem, mert az első terhességnél nem, de a másodiknál már volt vérezgetés az első hetekben, lehet hogy akkor is hajszálon múlott, a harmadik meg spontán vetélés lett, a szövettan nem mutatott ki semmit.
Hát nálam így alakult.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt egy egészséges terhességem 2010-ben, aztán 2 év múlva újra próbálkoztunk a kistesóval. Sajnos elvetéltem, magzatelhalás volt. 5 hónapot vártunk, megint terhes lettem, de sajnos megint magzatelhalás történt. Aztán csak 1 hónapot vártunk, megint terhes lettem és most vagyok 36 hetes:D Külföldön élek, itt nem adnak gyógyszert, de erősen az a gyanum, hogy hormonpótlás kellett volna. Szerencsémre interneten találtam progeszteron krémet, amivel 15. hétig kentem magam, mert megint barnáztam kicsit. Nem tudom biztosra, hogy az segített, de szerintem igen.
4/4 anonim válasza:
Nekem csak úgy maradtak meg a gyerekek, hogy a teherbeesést követően egyáltalán nem éltem házaséletet a férjem ugyanis külföldre utazott. Amúgy mind a többi öt terhességem vetéléssel végződött. Soha nem kaptam hormonkezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!