Mióma+Pajzsmirigy alulműködés.Segíthet a hormonpótlás abban hogy összébb menjen a mióma? Sikerülhet a baba? Többi lent.
#10! Képzeld, nekem azóta kiderült, hogy már miómám is van!🤦🏽♀️ 3cm körüli. Azt mondták, nem számít, mert "kifelé dudorodik", a gyereket nem zavarja. Ennek örülök, ugyanakkor fura, hogy mindenki úgy tesz, mintha a terhesség után nem lenne életem. Ok., nekem is a gyerekem a legfontosabb, de fel is szeretném nevelni. Azért az is érdekelne szülés után van-e vele teendőm. Vagy teherbeeshetnék-e vele majd, ha szeretnék még gyereket.
#14! Az "baj", hogy természetes szülést tervezek. Gondolom, a műtét csak császárnál opció. De még korán van, lehet, hogy amúgy is császár kell, akkor mindenképpen megkérdezem, milyen lehetőségek vannak. Ugyebár, lenne ott bőven metszenivaló😂
Akkor természetes szülés,ha helyre jöttél akkor menj el laparoszkóposra.És
akkor nem vágnak úgy meg semmi,ha császár akkor meg szedesd ki és egyben letudod.Ha tudok természetes úton majd szülni akkor énis úgy fogok,ha helyre jöttem akkor fogok laparoszkópiára jelentkezni.Nekem is ez a terv.Aztán majd kiderül hogy alakul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!