Miert teszteltem tegnap pozitivat, ma hajnalban pedig negativat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Tegnap delutani vizeletbol teszteltem egy halvany, de jol lathato pozitivat, ma hajnalban pedig el kezdtem verezni, csinaltam meg egy tesztet, ami negativ lett. Nagyon gorcsolok, de nem verzem annyira, mint amennyire szoktam alapbol. Parommal 7 honapja probalkozunk, eddig nem nem tortent semmi… tegnap annyira megorultunk annak a kis masodik vonalkanak, de most teljesen osszetortem. Foglaltam idopontot magan klinikara. Szerintetek igy megvizsgalnak, hogy verzem?

[link]

2023. nov. 19. 11:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Menstruáció alatt nem vizsgálnak, csak kívülről. Hasi uh, esetleg vérvizsgálat.
2023. nov. 19. 13:02
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Az lehet az ok, hogy rá vagy stresszelve és késés előtt már tesztelgetsz
2023. nov. 19. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok okoskodni, de bizonyos kor után fél évet mondanak ha nem jön a baba és a kérdező nem tette ki hány évesek!

De alapból tényleg egy évet mondanak, de ha úgy érzitek jobb elmenni akkor alap vizsgálatokat meglehet csináltatni!

Nem szabad elkeseredni, sikerülni fog!🍀

7év várakozás és 4vesztés után spontán született a gyermekem 😊

2023. nov. 19. 14:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Pár alap vizsgálatot lehet már csináltatni, kérhetsz időpontot. Annyi már biztos, hogy van peteérésed (esetleg nem mindig, de most 100% hogy volt) és hogy a párodnak is biztosan van életképes spermiuma.
2023. nov. 19. 14:34
 15/20 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok
2023. nov. 19. 15:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék elmenni, mert pcos-re gyanakszom.. sajnos van nalunk a csaladba illetve anyukamnak miomaja van
2023. nov. 19. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

De akkor se ilyenkor kell menni, mert menstruáció alatt a legrosszabb! Olyankor csak végszükség esetén vizsgálnak. Nem látszik jól semmi és a fertőzés veszélye is magasabb. Kell az neked? Menj a vérzés után. Amikor még vekony a méhnyálkahártya, akkor látszik legjobban a mióma polip, ilyesmi, ha van. (Nekem polipom szokott, olyankor nézik.)Mondjuk az, hogy anyukádnak miómája volt, nem jelent semmit, nem öröklődik.

(Már írtam az 1.oldalon, de nem emlékszem, hányas voltam.)

2023. nov. 19. 16:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyászod nincs? Esetleg ezeket vele meg kellene beszélned. Illetve azért megemlítheted ezt is, hogy volt egy kémiai terhességed.
2023. nov. 19. 17:01
 19/20 anonim ***** válasza:
16%
A csatolt teszt sem pozitív, inkább elázott.
2023. nov. 19. 17:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia 😊 Azóta sikerült a baba vagy elmentél kivizsgálásra?
2024. márc. 6. 09:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!