Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok! Akiknek kettőt...

Lombikosok! Akiknek kettőt ültettek be és egy maradt meg, hogy viselte? Melyik az erősebb érzés, az öröm, hogy sikerült, vagy a bánat, hogy végülis egy babát elveszített?

Figyelt kérdés

2023. nov. 14. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ezért dilemma, hogy kettővel nagyobb az esély, hogy lesz belőle gyerek, de félek, hogy akkor meg lenne egy veszteség érzésem is, ha csak egy marad meg, hiába akarok eredetileg egyet. "

Szerintem aki lombikozik, és végre pozitív a tesztje, igazolják, hogy terhes, nincs az az isten, hogy örömkönnyek helyett azon agyaljon, a másik miért nem ágyazódott be. Ehhez valami iszonyat pesszimistának kell lenni. Szerintem te sem ezt néznéd, hanem hogy végre sikerült.

"Ha be se ágyazódik, azt szerintem el tudnám fogadni, inkább arra gondolok, ha odáig mindkettő eljutott, később szívódik fel, mint mondjuk #1-nél"

Én racionális vagyok. Ha felszívódott, azt jelenti, valami nem volt rendben vele. Pont mintha be sem ágyazódik, csak akkor kicsit továbbjutott a folyamatban. És örülnék neki, hogy ez korán történik. Nem mint egy ismerősnél, ahol a hármasikerterhességből félidei halvaszülés lett (mindhárom magzatot elvesztették).

"Na, a másik, ez a felajánlás. Az hogy van? Meddig kell dönteni? Meddig őrzik meg saját részre? Azért kell fizetni?"

Tudtommal a hatályos magyar törvények szerint 5 évig tárolják. Elvileg van éves díja, mi a lefagyasztott kettőt még akkor kifizettük, mikor még a másik kettőt beültették. Azóta eltelt több mint 1 év, nem jelentkeztek, hogy fizessünk megint, pedig vártam a megkeresést.

2023. nov. 14. 23:15
 12/13 anonim ***** válasza:
A Dunamenti REK-ben éves díja 50.000 Ft a tárolásnak.
2023. nov. 15. 06:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk van 6 fagyasztott embriónk a SOTE ARO-n. Ingyen tárolják 10 évig, ha nem megyünk vissza értük akkor tudományos célre használják őket. Az hogy a fagyasztottakkal mi legyen, akkor kellett aláírjuk amikor az első lombikkal végeztünk.
2023. dec. 16. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!