Meddő vagyok és úgy érzem nincs miért élnem ez normális?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 21:49
31/32 anonim válasza:
Szerintem nem amiatt pontozták le,mert "meddőként" terhes lett. Hanem ez az "engedd el és sikerülni fog" hozzáállás miatt. Nyilván nem jó a görcsösség, de szerinted mit érez az,aki a sokadik sikertelen lombik után ezt hallgatja mindenkitől és magát hibáztatja, amiért nem jön össze?
32/32 anonim válasza:
Nem tudom miket írtak már, nem olvastam végig, de a meddőség a legtöbb esetben csak egy állapot, nem egy végérvényes dolog. Max az olyan teljesen meddő, akinek kivették a méhét. Viszont mint írtam a legtöbb esetben ez csak az aktuális állapot. És ezt úgy mondom, hogy több mint 2 éve küzdünk a teherbeesésért, már meg volt a 4 inszemináció, lassan jöhet a lombik. Én attól nem félek, hogy egyáltalán nem lesz gyerekekünk, csak attól hogy nagyon nehezen és sokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!