9 hetes terhes vagyok A szeleim nemigazán müködnek, ill. A nagy dolgomat se igazán tudom elvégezni. Ez normalis dolog?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 12:01
1/7 anonim válasza:
Igen, a hormonális változások felborítják az emésztést.
Segíthet a magnézium, aszalt szilva, meg a sok rost és folyadék fogyasztása.
2/7 anonim válasza:
Nekem is terhesség legeleje óta szinte folyamatos szorulásom van. 36 hetes vagyok. Figyelj, hogy ne fogyassz túl sok puffasztó kaját, de igyál rengeteget, sok rostosat, egyél joghurtot, amibe akár tehetsz 1-2 kanál útifű maghéjat, aszalt gyümölcsöket, illetve nekem még a Magnosolv is bevált.
3/7 A kérdező kommentje:
Igyekszem sokat inni.
Fu, az aszalt szilva le nem megy.
De sok gyümölcsöt eszek, de semmi. Nem kellemes
2022. febr. 23. 12:06
4/7 anonim válasza:
A sok gyümölcs jó, de pl. az alma vagy a banán pont szorulást okoz (nem kisujjból, proktológus mondta).
Ha az aszalt szilva nem játszik, akkor jöhet a szilvalekvár, vagy akár a sült tök is.
5/7 anonim válasza:
En mikor napi 3 zacskó magnesolvot ittam szaladtam a wcre😂 kettotol még nem de egy próbát meger 😂
6/7 anonim válasza:
Kevés szénhidrát, meg még egy szavazat az utifu maghejra. Nagyon durvan puffadtam estenkent, most is szornyu, de legalabb mar nem faj, csak a hasam lesz hatalmas. 9 hetesen en mozdulni nem birtam estenkent. Kitartast! 14 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!