Melyek azok a vizsgálatok, amelyeket teherbeesés előtt mindenképpen érdemes elvégezni?
Mindegy, hogy ingyenes vagy saját zsebből kell fizetni. Láttam különböző "babaváró csomagokat", amikben benne van mindenféle vizsgálat, de elsősorban az érdekelne, ami a legjobban ajánlott.
Szìvesen várok saját tapasztalatokat!
Semmi. Én rákszűrésen mondtam az orvosnak, hogy babát tervezünk, megnézett ultrahangon, aztán azt mondta, hajrá.
Akkor kellenek vizsgálatok, ha több, mint egy éve nem jön össze, mert akkor lehet, hogy egyikőtöknél baj van.
Cytológia
Vérkép
Más nagyon nem...
Ha van családi anamnézis, akkor érdemes a férfinek spermaképre elmenni, hogy ne legyen “felesleges” 1 év, ha nála egyszerűen kideríthetö, hogy gond van
/ nálunk nem lett gond.. meg is nézettük, de a férjem apjánál is unokatesónál, tesónál is gond van férfiágon, így indokoltnak éreztük:
Én hozzá írnám a fogorvost a listához.
Ha van korrigálandó fogad (tömés, húzás stb), azt jobb most, mint terhesen elintezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!