19 hetes kismama vagyok Normális hogy betegen vérzek?
Sziasztok!
19 hetes kismama vagyok.
3.napja,hogy betegen vagyok. Tegnap lázas is voltam. Köhögök csúnyán, fáj a torkom, 2napja nagyon sokat hánytam, gyenge voltam. Ma reggel már sokkal jobban keltem, viszont pisi után a wc papíron halvány vér volt! Hétvége van nőgyógyász sem rendel.
Nincs alhasi görcsöm, sem hasfájás. A betegség miatt lehet ez?? Volt már valaki így???? Segítsetek!!
Ha terhesség alatt vérzés van, akkor ügyeletre kell menni!
Korona tesztet csináltál?
Menj be az ügyeletre.
Terhesség alatt a vérzés egyáltalán nem normális.
Nem biztos h baj van, de mindenképp lásson orvos
Halvàny, kevès vèr nem mèhszàjtòl hanem szemèremtestről ered. A terhessèg miatt plusz vèrbősèg van ezen a területen, ès egy sima törlès is felszakìthat egy mini eret. Akkor lenne gond, ha sok vèr jönne a hüvelyedből vagy barna, alvadt vèr jönne.
Nekem is volt egyszer , hogy par csepp vèr volt a papiron törlèskor. Azonnal rohantunk kòrhazba, ahol iszonyatosan bunkòk voltak ès leszidtak, hogy ennyivel nem kellett volna bejönni, maskor telefonàljunk. (Uk)
Tessèk bemenni a kórhàzba szülèszet-nőgyógyàszatra
Engem pont Semmelweis napon èrt hasonló, ott fogadtak.. ( végül mimden rendben lett.. a hormonjaimmal vacakolt valami.. kèsőbb is okozott más gondot )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!