Meddő vagyok és úgy érzem nincs miért élnem ez normális?
24 éves vagy... Ott az inszemináció, a lombik, mint lehetőség.
Endometriózisra vizsgáltak? Azt sem uh, sem vérvétel nem mutatja ki
Trombózishajlamom van. Félek a hormonoktól emiatt.
Endora nem de nincs rá utaló tünet.
Nem akarsz te annyira gyereket szerintem.Mit gondolsz, melyik orvos csinálna lombikot, ha veszélyes lenne rád a trombózis hajlam miatt? Van arra is megoldás, de te csak a kifogásokat keresed. Bármit írnak, nem jó, az okot nem akarod megtalálni, a párod előtt 2 éve titkolózol. Hát, így nem is lehet. A gyermekvállalási nehézség minden kapcsolatot próbára tesz, de ezt gondolom tudod, ha már évekig próbálkoztál mással.
Ha pár év múlva akarsz, akkor pont most kéne utánajárni, hogy hogy mi lehet az akadály, hogy addig tudják kezelni.
#16! Ja, hogy te eddig megszakítással akartál terhes lenni? Hát, akkor ne csodálkozz.
Én mindig úgy védekeztem (években mérhető) és sose lettem igazoltan terhes.
Bár, most meddőségibe járok és nagy eséllyel lombik lesz, de csak a korom miatt. 40 fölött 5.próbálkozasra terhes lettem, csak sajnos, vetélés lett. Nem 5 hónap rendszeres nemi élet, havi 1 próbálkozás. Szóval de, gondolom, fiatalon is ment volna, ha nem védekezem. A megszakításos terhességek 90%-ban nem időben történt a megszakítás, csak épp a pasi kussolt.
Akkor menj dokihoz, amikor tudsz, de addig is beszélj erről a pasiddal, ahhoz nem kell szabi. És ne nevezd magad meddőnek, legalábbis ne ezen az oldalon, mert ez nagyon bántó azoknak, akik valóban meddők és túlvannak mondjuk 2-3 sikertelen lombikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!