Lombikosok! Hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni, csak úgy nem engedi kiírni🙄Aki túlvan már legalább egy beültetésen, leírná, hogy pontosan mi történik?

A meddőségis orvos semmit nem mond. Úgy érzem, mintha egyszerre sürgetné és késleltetné is. 3-4 havonta kapok időpontot konzultációra, olyankor csak megnézi a leleteimet, ad 1-2 újabb beutalót és ennyi. Közben mindig jön valami műtét vagy egyéb finomság, azalatt újra lejár valami, újra beutaló és kezdődik elölről az egész. De mindig mondja, hogy utána mehetek, megcsináljuk, de azt se tudom, mit, ha egyszer eljutok odáig egyáltalán.

Azt tudom, hogy inszem nem lesz a korom miatt. Meg hogy azon kívül, hogy öreg vagyok, nincs semmi bajom. Szóval mi történik? Van valami stimuláció minden esetben? Hiába van elvileg ovum, az ugye 1 pete. Ha meg az első nem sikerül, akkor minden alkalommal újra leszívás egyesével? Nem úgy van, hogy akkor leszívnak, amennyit tudnak, megtermékenyítik és a következőknél is azokból ültetnek be?

Meg egyáltalán hogy megy az egész leszívás, beültetés, minden? Úgy tudom, valamit szúrni is kell. Mit és mikor? Tényleg semmit nem tudok. Leírná valaki részletesen, mint egy hülyének?🤣 Köszönöm, ha segítesz!

2023. okt. 4. 16:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
szia mi lett veled? Én is félek és utálom, hogy lombikoznunk kell. Én is öreg vagyok már az első gyerekhez 37.
2023. nov. 1. 00:28
 22/24 A kérdező kommentje:

#21!Egyelőre semmi. Sajnos, buktam az utolsó esélyt, hogy spontán legyen, úgyhogy szinte biztos nem úszom meg a lombikot. Ahhoz viszont előtte lenne egy műtétem ebben a hónapban, de eltűnt az orvosom🤣

Nagyon nem akar ez nekem összejönni.

2023. nov. 1. 01:57
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

"A kapcsolatomat viszont biztos nem viseli meg, mert nincs 🤣"

Hát akkor Magyarországon nem fogsz tudni lombikozni.

2023. nov. 1. 09:43
 24/24 A kérdező kommentje:
#23! Tévedésben vagy, már folyamatban. Olvasd el a jogszabályt. Elég öreg vagyok ahhoz, hogy lehessen.
2023. nov. 1. 10:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!