4-5 dpon az orvos láthat valamit ultahangon?

Figyelt kérdés
Hülye kérdés.. Nem a méhen belül gondolom mert ott tudom hogy nem látszik akkor még mert be sem ágyazódott. Arra gondolok hogy valami arra utaló jelet láthat e hogy sikerült? Vagy a pete vezeték alapján van e olyan ami arra utalna?
2023. szept. 8. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Igen, hülye kérdés. Nagyon hülye.

Nem, nem láthat semmit. SEMMIT. Csak megvastagodott méhnyálkahártyát, ami épp annyira terhesség, mint amennyire menstruáció is lehet.

2023. szept. 8. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Igen. Látja. Az hogy pozitív teszt után 3 héttel javasolják hogy orvoshoz menj, csak brahiból van.

Amúgy már 4.dpon kehetne látni.

2023. szept. 8. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer menstruáció előtt 2 nappal voltam nőgyógyásznál, megkérdeztem, látna e valamit. Azt mondta, ilyenkor csak a megvastagodott nyálkahártya látszik, ami vagy terhességet vagy menstruációt jelez.
2023. szept. 8. 12:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ kedves 3-mas 😘😊
2023. szept. 8. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy alakult, hogy szeptember 29-én volt az utolsó menzeszem első napja, abban a ciklusban, amikor terhes lettem. Nyilván nem tudtam, hogy terhes leszek, és október 13-ára volt idopontunk a meddőségibe, 1.konzultaciora, ahol csináltak ultrahangot is. Akkor voltam 16dc. Az ultrahangon látszott a sargatest, szóval ovu után voltam, a mehnyalkahartya szabálytalanul volt megvastagodva (hogy ez osszefuggott e a terhességgel, nem tudom), de nyilván a doki sem sejtette az ultrahang alapján, hogy terhes vagyok.
2023. szept. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!