Menstruáció előtt egy héttel a 7 mm-es méhnyálkahártya kevés? Az orvos azt mondta, hogy nem lát tüszőrepedésre utaló jelet. A ciklusaim 30 naposak, 1-2 nap eltéréssel.
Igen, kicsit. Sikeres beágyazódáshoz kell kb.8mm.
#1! Ez így, ebben a formában nem igaz. Terhességem elején volt 9,5 és valószínűleg volt tüszőrepedésem, különben nehezen lettem volna terhes.
Jó lesz az. Annyira nem kevés a 7, kicsit kell vastagítani. Az E vitaminról én is olvastam, hogy jó rá, de valahol meg azt, hogy nem ér semmit. De mindegy, ártani nem árt. Én nem szedek pluszban, mert a babaváró vitaminomban, meg a q10-ben is van, de gondolkodtam rajta. Nekem régen tök jó vastag volt, minden doki dicsérte, de tavaly volt egy műtétem, azóta sose állt vissza olyanra, pedig már majdnem 1 év eltelt☹️
Egyszer középidőn mért 5,2mm-t a dokim és azt mondta, hogy teljesen jó. Hát, én nem úgy gondoltam. Viszont később meg a vetélésmnél 3millivel többet mértek a kórházban, mint a dokim ugyanazon a napon. Szóval neked is lehet akár 1-2mm eltérés. A lényeg, hogy legyen ovud, de ha voltak spontán terhességeid, akkor biztos van, legfeljebb nem minden hónapban. Mindenkinek lehet anovulációs ciklusa, lehet, pont egy olyat fogott ki, amikor nézte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!