Anyukák, hány sikertelen teherbeesési próbálkozás után mentetek el kivizsgálásra?
Figyelt kérdés
Megvárjátok az 1 évet, vagy volt akik már pár sikertelen hónap után mentek?2023. febr. 27. 18:03
1/46 anonim válasza:
Orvosok régebben kettő, manapság egy év után javasolják.
Rendszeres házasélet mellett.
2/46 anonim válasza:
Én azonnal mentem, amint próbálkozni kezdtünk és egy vérvételből kiderült, hogy pm alulműködésem van. 9 hónap volt mire beálltak a hormonok. Én ajánlom, hogy menj el nőgyógyászhoz egy 3. és 21. napi vérvételre, nem egy nagy dolog és sokmindent ki tud szűrni. :)
3/46 A kérdező kommentje:
2-es, igen én is gondoltam rá.
Igaz még csak 2 hónapja próbálkozunk, tehát nem vagyok kétségbe esve, csak jó tudni előre :)
Nőgyógyász küld tovább vérvételre,igaz?
Mit mondtál mi okból mentél?:)
2023. febr. 27. 18:10
4/46 anonim válasza:
35 év alatt 1 év, 35 év felett fél év. Ha nincs szemmel látható gond (összevissza menzesz pl.), akkor ennél hamarabb nem kell és nem is fog az orvos küldeni. Hazudozni emiatt pedig elég etikátlan.
5/46 anonim válasza:
A 6. sikertelen hónapban mentem. Magánorvosnál voltam, nem kellett hazudni, kértem, hogy írja ki a listát, mit nézessek a laborban. Nem volt nagy gáz, D-vitamin szintem volt rettentő alacsony, arra írt receptet, onnantól második hónapban már pozitívat teszteltem.
6/46 anonim válasza:
Nekem is kb.fél év után volt hormon vérvétel, nőgyógyász segített benne.
Majd évekig próbálkoztunk, jártunk orvostól-orvosig,senki nem talált egyikünknél sem eltérést, lombikkal sikerült a pocaklakó.
Egyébként valóban 1 év sikertelenség után javasolják a kivizsgálást.
7/46 anonim válasza:
hány éves vagy? mi kb egy év után mentunk el, de 35+ voltam
8/46 anonim válasza:
2-es vagyok, a nőgyógyász írt beutalót a két vérvételre. Hát, én azt mondtam, hogy 1 éve nem sikerül a baba. Tudom, hogy nem szép dolog, de kb soha nem járok orvoshoz, ez az egy nekem nagyon fontos volt.
9/46 A kérdező kommentje:
7-es 30 vagyok :)
2023. febr. 27. 20:51
10/46 anonim válasza:
Sztem nyugodtan elmehetsz egy vizsgálatra es jelezheted hogy probalkoztok de nem jön/jött eddig össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!