Anyukák, hány sikertelen teherbeesési próbálkozás után mentetek el kivizsgálásra?
Szerintem nyugodtan menjetek el és kezdjétek el kivizsgáltatni magatokat. Laborba elsőként háziorvos által menj, nézesd TSH-t és éhomi vércukrot mindenképp.
Mi még nem tervezünk babát, de már előre tudom, hogy sajnos nem lesz olyan egyszerű .
TSH magasabb picit és ezzel az értékkel már nehéz teherbe esni .(2-3, hiába jó a labor szerint ) Pajzsmirigy ellenes antitesteim nincsenek, szabad hormonszintet csak endokrinológus írhat ki laborvizsgálatra.
Immunológiára járnom kell, lassan tíz éve . Egyelőre nincs komoly bajom , de van pár eltérés a laborban. A terhességet nagyon meg kell majd beszélni az orvossal.( felhívta rá a figyelmemet, hogy szoros kontroll mellett vállalhatok gyermeket és rosszabbodhatok is)
Most derült ki nem rég, hogy endometriosisom van.( hüvelyi uh-n látszódott, előző dokim észre sem vette) Bizonytalan hasfájásaim vannak, de én ezt béleredetűnek gondoltam. Menzeszemkor nincsenek nagy fájdalmaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!