Találkoztatok már olyannal hogy a orvos azt mondta a férfinel 0% a esely a babára, és mégis sikerült egy idő után?
Ha 0% az azt jelenti, hogy herebiopsziával sem lehet spermiumot nyerni.
Ennél az esetnél nincs olyan, hogy egy idő után mégis sikerül...
Más esetben nem 0% az esély.
Előfordulhat ilyen. Nem mindegy hogy miért mondta ezt az orvos - konkrétan milyen vizsgálatra alapozza - mikor készült az a vizsgálat, megismételték-e.
Ha a feltételezett vizsgálat indokolta is ezt a kijelentést, ha idő közben valamilyen pozitív egészségügyi változás állt be a férfi életében akkor javulhat a termékenysége.
Elvben lehetséges, de konkrét információ nélkül nesze semmi fog meg jól a válaszunk.
Férjemnek a gyerekkorában az egyik heréjét ki kellett venni, a másikkal is van valami baja. Akkor azt mondtak a dokik neki, hogy lehetetlen, hogy természetes úton gyereke legyen.
Emiatt kapcsolata nem is volt elöttem, mert akikkel összehozta a sors gyereket akartak, így nem lett belőle semmi.
8 éve vagyunk együtt. Én sem terveztem gyereket.
Ennek ellenére holnap lesz 4 éves a fiunk, és mar 1.5 éves a lányunk.
Konkrétan sokkot kaptunk, amikor a fiammal terhes lettem. Hogy ezt hogyan?! (A köz megnyugtatasa érdekében, nem csaltam meg a férjem....)
Szoval vannak csodák. Azóta meg inkább védekezünk 😅
Vannak olyan orvosok, akik lazán dobálóznak olyan kijelentésekkel, hogy a férfinak 0% esélye van gyerekre.
Mert a spermaszámuk töredéke a normálisnak, abban is alig van élénken mozgó stb.
Csak arról feledkeznek el, hogy a megtermékenyüléshez nem egymillió, még csak nem is ezer, hanem pontosan EGY DARAB élénken mozgó spermium elég. Annyi meg van a fickónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!