Hogy tudtad elfogadni, hogy csak lombikkal lehet gyereked? Bővebben lent.
Emlékszem arra a kérdezőre. Több kommentet is írtam neki. Ő kvázi lombikkal is a majdnem esélytelen kategória, de annak még több értelme lenne, mint a csodavárásnak.
Nekem a 3.beültetés lett sikeres.
8 évet vártunk rá, több orvosnál is jártunk mégsem találtak egyik oldalon sem próblémát/bajt.
4 sikertelen inszeminációnk volt és 35 év alatt vagyunk.
Tehát igazából egészségesek vagyunk de mégiscsak lombik babám van.
“Hát,nem tudom,ki hogy van vele, de én nem pont így képzeltem. Igen, jó, hogy van, ha máshogy nem lehet, de nem ez volt a terv. Szerintem senkinél.“
Igen az életben nagyon sok minden van, ami nem úgy alakult, ahogy tervezgettuk vagy elképzeltük vagy szerettük volna, vagy ahogy a nagykönyvben meg van írva. Lehet ezen keseregni meg agyalni, mert ezerszer feltenni a “mi lett vna ha” kérdést, csak épp az égvilágon semmi értelme. Inkább hozd ki a maximumot abból amit kaptál, orulj, hogy van ilyen lehetőség, én is örültem, pedig nalunk is a férjemnek van baja. Hálát adtam az égnek, hogy lehet gyerekem, eszembe nem jutott azon tanakodni h “de miért nem természetes úton”.
#34! Akkor szerintem engem se zavarna, mert fontosabb lenne, hogy TŐLE legyen, de nálam nagyon nem ez a helyzet.
Folyton azt érzem, hogy nem a lombik az én utam. Most megerősítettek, mert úgy néz ki, a tervezett időben nem csinálják meg a beültetést. Újabb műtét kell. Addigra lejárnak a papírjaim és kezdhetem elölről az egészet...
Spontán terhesség kell ide!
Nem az én tapasztalatom, hanem a húgomé, de egyöntetűen mindenki úgy állt hozzá, hogy hála az égnek, hogy ma már van erre is lehetőség, éljünk vele. Ennyi.
Szerintem rengetegen magukat szívatják azzal, hogy mindenhez bonyolult, túlmisztifikált 'megéléseket' társítanak. Az élet zajlik, bedob váratlan akadályokat, átugrod, vagy megkerülöd, aztán mész tovább, amerre tudsz. Nálam a szoptatás volt ilyen: sehogy sem ment pár hétnél tovább, úgyhogy hagytam a fenébe és hálát adtam a mai tápszereknek, a gyerek rendben felnőtt. De páran körülöttem kb helyettem agonizáltak, hogy micsoda tragédia, biztos összeomlok ettől és kudarcként élem meg az anyaságot 😂 Nem, de nem irigylem azokat, akik ennyire szeretik verni magukat minden hülyeséggel.
#36! Nálam semmi. Azóta 2 spontán próbálkozós hónapom volt, mindkettő sikertelen. A másodiknál a beágyazódásnál szakadt meg a dolog. Szóval mostmár legalább attól is félek, hogy azon a lombik se segít 🤣
A műtétem folyamatosan halasztódik, jelenleg januárnál tartunk. Szóval egy darabig még biztosan nem aktuális a lombik, sajnos, a spontán se. Időnként kedvem lenne feladni, de aztán összeszedem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!