Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy lehet elfogadni hogy nem...

Hogy lehet elfogadni hogy nem lehet gyerekem ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés

2 éve próbálkozunk a babával,sikertelenül. Ezidő alatt férjhez mentem, vettünk egy csodaszép kertes házat, benne 2 gyerekszobával.

Kiderült hogy nincs peteérésem. Korai klimax a diagnózis.

Az FSH: 25 lett. AMH: 1.00, Prolaktin : 370

Minden jel arra utal hogy leálltak a petefészkeim. Teljesen összetörtünk a férjemmel. Van aki volt hasonló cipőben aztán mégis lett baba valahogyan? Bármit szivesen meghallgatok.

31/N

2022. márc. 10. 10:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Örökbefogadás?
2022. márc. 10. 10:46
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

orvos mit mondd , semmilyen lehetőség nincs?

nekem még a petesejt donáció jutott eszembe, de nem tudom hogy Magyarországon ez működik-e, illetve ti vállalnátok-e.

Örökbefogadást erdemes elinditani, ha arra nyitottak vagytok, várakozási idő babára ott is 5-6 év jelenleg

2022. márc. 10. 10:49
 3/20 anonim ***** válasza:
90%

30 évesen kezdtünk próbálkozni a babával. Egy év után kiderült, hogy férjemnek lényegében nincs elő spermiuma. Engem nem is vizsgáltak tovább, mert kb minek. Ki tudja mi derült volna ki…

37 évesen spontán teherbe estem, egészséges baba született belőle.

A két esemény között örökbe fogadtuk a kislanyunkat.

Mi vagyunk a legszerencsésebb emberek a világon :)

2022. márc. 10. 10:55
 4/20 anonim ***** válasza:
68%
ad #3: sokszor előfordul, hogy örökbe fogadást követően az agy fokozott oxitocin elválasztása miatt megváltozik a szervezet hormonális egyensúlya és mégis bekövetkezik fogamzás.
2022. márc. 10. 10:59
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Brno petesejtdonor.

Benned fog fejlődni, te szülöd meg, a férjed spermájával termékenyítik meg.

Én biztos ezt vállalnám.

Hoxa- n van fórum,ott minden infót megtalálsz.

2022. márc. 10. 11:24
 6/20 anonim ***** válasza:
48%
Ha 31 eves vagy, akkor meg nem kell beletorodnod, h nem lehet gyereked. Meg sok-sok ev van hatra, amikor kiderulhet, h megis lehet. Valahogyan el kellene erned azt fejben, h ne gorcsolj ra erre a temara, ne ez legyen a kozponti kerdes, ami elrontja az otthoni hangulatot. Az ember eletebe valamilyen formaban elerkezik a csoda idovel. Ez lehet sajat gyerek, orokbefogadas, keresztgyerek, meg olyan tudomanyos modszerek segitsegevel is, amiket most meg nem annyira tudunk elkepzelni. Igen, pl. petesejt donaciot is lehetne alkalmazni. Meg semmikeppen ne add fel! Sok not ismerek, akinek azt mondtak, h soha nem lehet gyereke, es megis lett!!! Nemetorszagban a klimaxos, 45 pluszos noket visszahozzak (brutalis) gyogyszerekkel, hormonokkal olyan allapotba, h meg tudjanak termekenyulni. Nem tudom, itthon van-e mar ilyen, es ha van, ingyenes-e. Mindenesetre par evig meg ne torjetek ossze, jonni fog a megoldas!!! Ha Ti nem talaljatok, az elet hozza el. Erdemes ebben hinni, es nagyon bizni benne inkabb, mint banatban elni tovabb. Ettol fuggetlenul legyetek korultekintoek is a lehetosegekkel kapcsolatban. Sok sikert kivanok.
2022. márc. 10. 11:27
 7/20 anonim ***** válasza:
49%

Fogadjatok örökbe, és engedd el ezt a témát.

Ismerősöm 41 évesen lett anyuka, kismillió próbálkozás, lombik, vetélések után, mikor már kb. lesz... az egészet.

2022. márc. 10. 11:30
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
Ha van petesejted, csak nincs érés, akkor petesejt érlelő injekcióval szoktak próbálkozni - meddőségi klinikán. Nem tudom, hogy ott jártatok-e már, ha igen, nyilván elmondták a lehetőségeket. Személyesen nem, de a témában sokat olvasva (mikor lombikra készültünk) többen írták, hogy a Q10 segített valamelyeset a petefészek kimerülésben,az amh szint alapján. Nem csodaszer, nem mindenki számolt be erről, de van, aki ehhez köti a sikert.
2022. márc. 10. 11:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az FSH valóban magas, viszont úgy tudom az AMH 1 alatt számít alacsonynak. Én magas FSH-val már kétszer teherbe estem, igaz sajnos nem maradtak meg. Endokrinológusnál jártál? A többi hormon érték jó? Ciklusod rendben van? Nekem Inofolicot javasoltak, állítólag a Mio-inozitol jót tesz a petefészkeknek. A hormon értékek egyébként hónapról-hónapra tudnak változni.
2022. márc. 10. 12:01
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

5ös vagyok.

Mi a francért pontoztatok le? Ez is egy lehetőség,szuper lehetőség annak aki számításba veszi.

Ismerősnek így lett gyereke. En tuti ezt választanám inkább mint az örökbefogadást.

2022. márc. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!