Hogy lehet elfogadni hogy nem lehet gyerekem ilyen fiatalon?
2 éve próbálkozunk a babával,sikertelenül. Ezidő alatt férjhez mentem, vettünk egy csodaszép kertes házat, benne 2 gyerekszobával.
Kiderült hogy nincs peteérésem. Korai klimax a diagnózis.
Az FSH: 25 lett. AMH: 1.00, Prolaktin : 370
Minden jel arra utal hogy leálltak a petefészkeim. Teljesen összetörtünk a férjemmel. Van aki volt hasonló cipőben aztán mégis lett baba valahogyan? Bármit szivesen meghallgatok.
31/N
orvos mit mondd , semmilyen lehetőség nincs?
nekem még a petesejt donáció jutott eszembe, de nem tudom hogy Magyarországon ez működik-e, illetve ti vállalnátok-e.
Örökbefogadást erdemes elinditani, ha arra nyitottak vagytok, várakozási idő babára ott is 5-6 év jelenleg
30 évesen kezdtünk próbálkozni a babával. Egy év után kiderült, hogy férjemnek lényegében nincs elő spermiuma. Engem nem is vizsgáltak tovább, mert kb minek. Ki tudja mi derült volna ki…
37 évesen spontán teherbe estem, egészséges baba született belőle.
A két esemény között örökbe fogadtuk a kislanyunkat.
Mi vagyunk a legszerencsésebb emberek a világon :)
Brno petesejtdonor.
Benned fog fejlődni, te szülöd meg, a férjed spermájával termékenyítik meg.
Én biztos ezt vállalnám.
Hoxa- n van fórum,ott minden infót megtalálsz.
Fogadjatok örökbe, és engedd el ezt a témát.
Ismerősöm 41 évesen lett anyuka, kismillió próbálkozás, lombik, vetélések után, mikor már kb. lesz... az egészet.
5ös vagyok.
Mi a francért pontoztatok le? Ez is egy lehetőség,szuper lehetőség annak aki számításba veszi.
Ismerősnek így lett gyereke. En tuti ezt választanám inkább mint az örökbefogadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!