Hogy lehet elfogadni, hogy nem lesz több gyerekem?
Én nagyon is megértelek!Én is hasonló cipőben járok.Van már egy 6 éves fiam,szerettünk volna másodikat,de sajnos pajzsmirigy alulműködésem van és nem igazán jön össze a baba.Nehéz,de azért még nem adom fel!
Azért is nehéz,mert a fiam elsőre összejött...-akkor még nem voltam beteg.
Én meg azt mondom, hogy ahol 1 nagy nehezen összejött ott a másik is össze fog jönni nagy nehezen.
Én nem adnám ilyen könnyen, szeretkezni egyébként is jó, szóval...
Én csak egyet szeretnék, de az sem jött még össze, elvetéltem. De nem mondom, hogy örülj annak az egynek, mert téged az nem vigasztal és nem is kell, hogy vigasztaljon, hogy másnak egy sincs.
Örökbefogadás? Tudom, nem ugyanaz, de legalább a gyereked nem marad egyke.
Miért gondolod, hogy nincs esély a másodikra? Csak azért, mert az első nehezen jött össze, vagy valami szervi probléma miatt? Azért kérdezem, mert sokaknál, akik éveket várnak az elsőre, könnyen jön a második, mivel addigra megnyugszanak, hogy már van gyerekük...
Ha valóban orvosilag lehetetlen a második, akkor viszont örülj az elsőnek! Csatlakozom az előttem szólókhoz: sokan hiába várják, hogy megtapasztalhassák az anyaság érzését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!