Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm nem tudja elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem tudja elfogadni a gyerekem, időt kér hozzá Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy ti a helyemben mit tennétek? Házasságban jöttünk össze mindketten. Neki volt egy 20éves házassága. Még a házasság alatt találkozott a kislányommal. Teljesen jól ki is jöttek, de az én házamban. Pár hónapra rá a válás után elvittem a gyereket hozzá és nagyon rosszul sült el. 2alkalomból kétszer a párom teljesen ideges volt, nem nagyon jött ki a gyerekkel. Azt mondta, hogy ő próbálkozik, de neki idő kell. Nagyon szeretem a párom, de nem nagyon tudok ezzel a gondolattal benne lenni a kapcsolatban. Ja és mellesleg én elfogadtam az ő gyerekét. Most azon a ponton vagyunk, hogy döntenie kell. Menni fog e, vagy sem. Szerintetek?

2013. júl. 24. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt mi honnan tudjuk? Majd ti meglátjátok, hogy menni fog-e. Azt se tudjuk, mi a gond a gyerekkel.
2013. júl. 24. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
ez finom célzás a barátnődtől,hogy neki te kellesz,a gyerek viszont útban van.Én átmentem ezen,csak mikor a férjem elhagyott,az új nője miatt,a csaj viselkedett elég otrombán a gyerekeimmel.Másfél évig húzták,mire az ex-férjem rájött,hogy a nő nem akarja és soha nem is fogja elfogadni,hogy neki még kicsi(4,12) gyerekei vannak.Az új nőnek utban voltak.
2013. júl. 24. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy semmit nem írtál le. Nem tudjuk, hogy a te gyerekeddel van baj, a gyereked és a közted lévő kapcsolattal nem OK valami vagy a barátnőd fejében nem tiszta valami.
2013. júl. 24. 17:32
 4/11 A kérdező kommentje:
1es. Az volt a válasz, h neveletlen kicsit. Igazából azthiszem egy próbát megér. Segítek is majd a páromnak ebben.
2013. júl. 24. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:

nem tudom hány éves a gyerek,

nem tudom akivel összejöttem neki 3 volt, elég sokat vigyáztam rájuk, ugyan úgy bántam mint a sajátjaimmal, vannak dolgok amit elvártam tőlük, beszélgettem is velük, ragaszkodtak hozzám és szerettek is, pedig nem volt egyszerű, azok viselkedni sem tudtak,

nézd ha agyerek is seggel áll a dologhoz, akkor elég nehéz lesz, hiszen egy gyereket kap az ember, így egyik ilyen másik olyan, ez mind a neveltetéstől függ, ha nem jönnek ki, akkor ennyi, sajnálom N

2013. júl. 24. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy kijöjjenek,nagyban szerepet játszik a barátnőd hozzáállása.Mikor együtt voltam a párommal és jött a lány kéthetente,minden bajom volt,nem tudtam elviselni,idegesített,úgy is álltam hozzá,ő is hozzám.Mióta külön vagyok a páromtól,a lányával olyan jó lett a kapcsolatom,hogy ha a volt párom melózik,ő egész nap itt van nálunk,már sokszor reggel 7-kor.Szóval az,hogy nem jön ki a gyermekeddel,nagyban függ az ő hozzáállásától,ebben biztos lehetsz!
2013. júl. 24. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Beszéld meg külön a nővel és külön a gyerekkel. A gyerek féltékeny lesz (bár nem tudom a korát) és megpróbál (majd) egymás ellen fordítani titeket. Ha már elmúlt 6-10 éves, akkor nem fogja sosem szülőként elfogadni.

Neked kell mindig kiállnod a barátnőd mellett, de neki is tudnia kell viselkedni ebben a helyzetben. Beszéljétek át a gyereknevelési elveiteket és egyezettek egy irányban. Készüljetek fel arra, hogy legalább egy év, mire a párod biztonságban érezheti magát a gyereked mellett.

Soha nem vitatkozzatok egymás előtt.

A gyereket (kettesben) beszéltesd, mert ő sem tudja, hogy mi a baja. Azt próbáld elmagyarázni a gyereknek, hogy a szeretetet nem időben mérik. Egyformán fontosak számodra mindketten. Igen, a gyereknek tudnia kell, hogy nem ő az első számú minden esetben! És ezt éreztesd is a döntéseiddel, cselekedeteiddel!

2013. júl. 24. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
8:az utolsó mondat nem oké.De igen! A gyerek az első mindíg.És ezt egy felelős szülő tudja,ha elvált,ha nem!
2013. júl. 24. 17:55
 9/11 Raul11 válasza:
Szerintem nagyon kevés az infó! Mennyi idős a gyereke? konkrétan miből mondta rá, hogy neveletlen?
2013. júl. 24. 18:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha gyerek az első az már régen rossz, hiszen akkor a párod csak második, és egy idő után lelép.

Nálunk is ez volt a helyzet, a barátnőm lányával. Nagyon bírom a kiscsajt, szeretjük egymást, de nem ő a legfontosabb, hanem mi.

Ha viszont a "gyerek a legfontosabb" című hozzáállást nyomatja valaki, akkor csak egy másik apukát, vagy anyukát keres magának, nem egyenrangú felet. Mindenkinek alkalmazkodnia kell, még a gyereknek is. Ha nem megy, a kapcsolat hamar szétmegy.

2013. júl. 24. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!