Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem tudja elfogadni a gyerekem, időt kér hozzá Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy ti a helyemben mit tennétek? Házasságban jöttünk össze mindketten. Neki volt egy 20éves házassága. Még a házasság alatt találkozott a kislányommal. Teljesen jól ki is jöttek, de az én házamban. Pár hónapra rá a válás után elvittem a gyereket hozzá és nagyon rosszul sült el. 2alkalomból kétszer a párom teljesen ideges volt, nem nagyon jött ki a gyerekkel. Azt mondta, hogy ő próbálkozik, de neki idő kell. Nagyon szeretem a párom, de nem nagyon tudok ezzel a gondolattal benne lenni a kapcsolatban. Ja és mellesleg én elfogadtam az ő gyerekét. Most azon a ponton vagyunk, hogy döntenie kell. Menni fog e, vagy sem. Szerintetek?
2013. júl. 24. 17:28
11/11 anonim válasza:
Nem lehet mindig első a gyerek. A gyerek fontos, de nem lehet mindig az első, mert senki sem akar olyan kapcsolatban lenni, ahol ő mindig utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!