Hogy tudtad elfogadni, hogy csak lombikkal lehet gyereked? Bővebben lent.
#21!Szoktalak látni más kérdéseknél és nekem is segítettél egyszer, amikor karyotipizálásra mentem.(Ma jött meg az eredménye, az is jó.)A te helyzetedben teljesen megértem, hogy így gondolod. Drukkolok is nektek, hogy összejöjjön bárhogy is 🤞
Nekem is azért nem lett előbb, mert nem volt megfelelő pár, dehát most sincs🤣 Ezért bánom, hogy nem szültem akkor, amikor még nem kellett volna lombik.
#23! Ja, nem, félreérted, én párt nem akarok egyáltalán. Az mindegy hogy később lesz-e, nem foglalkoztat.
Csak a gyereket akartam spontán terhességből. Engem csak a gyerek érdekel. Lett volna, csak elvetéltem sajnos. Így ha most nem sikerül, záros határidőn belül, akkor még a donor is ismeretlen lesz a lombiknál.
Szóval először el kellett fogadnom azt, hogy nem fiatalon lesz, aztán, hogy nem attól, akit szeretek, aztán most azt, hogy ismeretlentől és lombikkal. Szóval csak kicsit besokalltam a sok lemondástól, azért a hiszti.
Most lehet hogy sokan lecsesznek de nem érdekel .
Számomra is csalódás lessz ha a gyerekem nem spontán fog természetes úton megfoganni hanem lombikkal 😒😓
#29! Hát, igen, rengeteg élethelyzet van, amiben segítene. Pl.ott van az a nő, akinek azt hiszem, te is válaszoltál. Harminc 1-2 éves. Olyan alacsony az AMH értéke, hogy lombikkal is alig van esélye. Teljes tagadásban van. Neki "csak" az a rossz, csak egyszer mérték, az nem számít, javulhat, nem akar lombikot. Ha mondjuk 5 évvel ezelőtt megmondják neki, hogy korához képest alacsony az AMH, korai petefészek kimerülésre kell számítani, akkor van ideje elfogadni. Dönthet úgy, hogy mindenáron spontán akar és inkább előre hozza, vagy bevállalja a lombikot és csak kicsit hozza előrébb, elgondolkodik az örökbefogadáson és időben beadja, mert tudja, hogy sokat kell várni, vagy lemond a gyerekről. De van ideje alaposan átgondolni, nem sokkos állapotban, hirtelen.
Ugyanilyen felháborítónak tartom, hogy csak 3 vetélés után vizsgálják az okot. Ha egy után vizsgálnák legalább a vezető okokat, lehet, hogy 80%-nál kiderülne, hogy egyszeri véletlen volt, mert az a magzat életképtelen lett volna, de a másik 20-nak nem kéne még 2 vetélést átélnie, hanem lenne már 2 egészséges gyereke, mert kiderülne, hogy mondjuk csak vérhigítót kell szúrnia vagy progreszteron pótlást, vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!