Segítségeteket IR lenne a kérdés. Mennyire rossz ez az eredmény? Ha egyáltalán rossz
Most kaptam meg az eredményt,nem tudom értelmezni. Segítsetek légyszíves
Glükóz terhelés
0 perc 6.3
60 perc 14,9
120 perc 7,2 mmol/l
Inzulin OGGT
0 perc 15,8 mIU/l
60 perc 163 mIU/l
120 perc 159 mIU/l
1 éve nem jön a baba,hétfőn lesz petevezeték átfújás
Ez mellett bal petefészek 1 cm dermoid ciszta
Korrigált calcium magas
HDL-koleszterin alacsony
LDH magas
Szenzitiv C-rekatív protein magas
D3/D2 vitamin alacsony
Tumormarker eredmenye hiányzik még
Köszönöm a válaszokat
Ahogy írták: úgy szar, ahogy van. Nem csak IR, hanem IFG.
Mindenképpen kezelést igényel. Nem tudom, mennyi túlsúlyod van, de a fogyás az elsődleges.
11: a kezdő inzulin 8-24ig jó. Megnéztem a tesztemet és nekem ez volt rajta referencia tartományként.
Kérdező: betegjogi képviselőnél jelentsd be a háziorvost, mert nem normális vagy nem ért ahhoz amit csinál és felelőtlenség volt a részéről, hogy nem adott egyből beutalót belgyógyászatra + diabetológiára...szánalmas milyen orvosok vannak.
Az egy dolog, hogy mi van megadva referencia tartománynak a laborleleten, de én aztán nem fogok itt erősködni. Nem az én egészségemről van szó. Van egy jópár laborvizsgálat, aminek a kiértékelésével messze le vannak maradva a térség orvosai. Lehet itt mondogatni, hogy az éhomi inzulinja a legkisebb gondja, vagy meg lehet próbálni egy kicsit kerek egészként nézni a problémát és a beteget. Szegény nőnek minden baja van, és mindegyik egymással összefügg. Ezen a leleten kb minden rossz, és ez itt a lényeg. (Tetszik vagy sem, az éhomi inzulin is magas. Aki nem hiszi járjon utána, csak ne a femcafén.) Sürgősen egy nagyon komoly életmódváltás kéne neki.
A CRP mennyi pontosan, kérdező?
#16! Azon senki nem vitatkozott, hogy a kérdezőnél nagyon súlyos a gond. Kivétel nélkül mindenki leírta, hogy az eredményei nagyon rosszak. A glükóz és az inzulin értékeket mindig egyben kell vizsgálni és egyértelmű, hogy az övé külön is, egyben is rossz.
Az attól még tény, hogy a kezdő inzulin 10-ig egyáltalán nem probléma. Ha az összes többi szám tökéletes lenne, a kezdő inzulin meg 10, senki nem foglalkozna vele, sőt, megkockáztatom, hogy tökéletes értékek mellett 15,8-cal se.
Azt az orvost meg, amelyik 7-es éhgyomri cukorra legyint, valóban perelni kéne! Életveszélybe sodorhat embereket!
5+15-ös válaszoló vagyok. Nekem 8,86 a 0-s inzulin és senkit sem érdekel, mert az éhomi cukrom 5. 60 perces inzulin értékem nem igazán jó szerintem, de a cukrom 7,8 ami éppenhogy belefér a 120 perces vércukrom se állt vissza 5-re csak 5,6-ra. Az inzulin szépen csökkent addigra de nem a kezdeti értékre. Erre azt mondták nekem, hogy kezdődő IR, túlsúly 7kg volt rajtam. Na mind1 mégis terhes lettem (minden más értekem jó: hormonok, pajzsmirigy, petefészek...stb.)
Kérdező: hány kg túlsúly van rajtad? (Milyen magas vagy mennyi kgval?) Ha tippelnem kellene az értékeid alapján 30 kg túlsúlyra tippelnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!