Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Segítségeteket IR lenne a...

AnitaLia kérdése:

Segítségeteket IR lenne a kérdés. Mennyire rossz ez az eredmény? Ha egyáltalán rossz

Figyelt kérdés

Most kaptam meg az eredményt,nem tudom értelmezni. Segítsetek légyszíves

Glükóz terhelés

0 perc 6.3

60 perc 14,9

120 perc 7,2 mmol/l

Inzulin OGGT

0 perc 15,8 mIU/l

60 perc 163 mIU/l

120 perc 159 mIU/l

1 éve nem jön a baba,hétfőn lesz petevezeték átfújás

Ez mellett bal petefészek 1 cm dermoid ciszta

Korrigált calcium magas

HDL-koleszterin alacsony

LDH magas

Szenzitiv C-rekatív protein magas

D3/D2 vitamin alacsony

Tumormarker eredmenye hiányzik még

Köszönöm a válaszokat

2023. jún. 29. 23:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Hétfőn konzultálni fogok a nőgyogyászommal,hátha addig a többi eredmény is meglesz. CRP 6,három hete csak 3 volt. 175 cm magas vagyok és 90 kg.

Amúgy a nőgyogyásznak sem tetszett már a 7,1-es cukor. Minden vizsgálatra természetesen elmegyek,és mindent be fogok tartani. Amúgy próbáltam már fogyókúrázni,de semmit nem ért. Liszt itthon gluténmentes a párom miatt.

2023. jún. 30. 17:27
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A gluténmentes liszt nem diétás liszt. Nem fogyókúra kell, hanem életmódváltás. Diabetológust keress fel, nődoki ehhez nem ért. Utána pedig dietetikust (nem táplálkozási tanácsadót), akivel mindent megbeszéltek, állítotok össze egy számodra kialakított étrendet ÉS elmész heti 2-3 alkalommal olyan sportra, aminek értelme is van. Diabetológus pedig tud írni olyan gyógyszert, amire szükséged lehet, ami diéta mellett rendbeteszi a rossz értékeket és elkezdődik a fogyás. Ilyen gyógyszer pl a meforal, merckformin stb..
2023. jún. 30. 21:21
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok, az enyém ilyen volt:

0 perc: glükóz 6 mmol/L

Inzulin 13,5

60perc: Gl 8,9

Inzulin 106

120 perc: Gl 6,3

Inzulin 48,7

IFG, IR a diagnózisom, 168 cm vagyok, 94 kg voltam, amikor kaptam gyógyszert, étrendet, 4 hónap alatt beindult a fogyás, most vagyok 81 kg (a cél még messze van tudom, de haladok). Kitartás menni fog.

2023. jún. 30. 21:28
 24/26 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Lehet, hogy félreérthető voltam. Nem úgy értettem, hogy tesóm ilyen értékekkel lett terhes, hanem , hogy hasonló helyzetből indult de szigorú diétával és sporttal sokat javult. Így lett terhes az unokahúgommal. Ilyen értékekkel beelvàgni elég veszélyes , már ha sikerül egyeltalàn
2023. júl. 1. 07:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, az én értékeim sem maguktól lettek tökéletesek, és nem a terhesség miatt. Ezzel azt akartam mondani, hogy nem véletlenül akkor sikerült, amikor szépen be lett állítva az IR és a pajzsmirigy alulműködés is.
2023. júl. 1. 07:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A gluténmentes lisztet pont hanyagolni kell. Kukoricalizstből készítik, sokkal jobban megdobja a cukrot, mint a normál liszt.
2023. júl. 1. 13:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!