Egy genetikai beteg magzat után egészséges baba ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

1.embrió/szîvhang nélküli missed ab.

2. Genetikai beteg baba (turner)missed ab (amniocisztézis igazolta és a vastag tarkóredő)

Most 2,5 év után teherbeestem ismét. Nagyon próbálok hinni benne, de annyira sok aggodalmam van. Megyünk genetikushoz, és nekünk is lett csináltatva genetikai vizsgálat (ezen minden rendben volt).

Ezek után szerintetek lehet egészséges babánk? Van akinek 2-szer egymás után is megtörtént a baj?

Köszönöm ha segítesz :)

ma 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze. Ha ti genetikailag rendben vagytok, akkor egyszerűen hibás volt az a petesejt vagy hímivarsejt. Nyilván vigyáztatok, hogy ne érhesse sejtkárosodás. Főleg te, mert a hímivarsejtek megújulnak, a petesejt készlet viszont születés óta megvan. Ezért a korral a sérült sejtek száma nő, de mindig vannak egészségesek is. Azokból lehet egészséges babátok.
ma 18:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ezt leírtad. Viszont nyilván nem éltem az életem sose 100%osan egészségben, szedtem gyógyszert, fiatalon buliztam stb..

drog és kábítószer nyilván nem. De pl. Volt hogy pár évig kedélyjavítót kellett szedjen, ritkán nyugtatót.

Igazából ez által én már rontottam

Is az esélyeket? És már is rossz lehet a dolog?

Ilyenkor mindig azon agyalok, hogy mindenki csinál hülyeségeket. Utólag sajnos már nem tudok mit tenni:(

ma 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!