Tényleg nem szabad ovu előtt több nap "szünetet" tartani?
Figyelt kérdés
Szóval azt olvastam, akkor jó a spermiumok minősége, ha nagyjából 2 naponta újratermelődnek. Vagyis nagy hiba ovu előtt napokig nem együtt lenni, mert akkor nem lesz az igazi. Nyilván itt ha eleve van probléma a himivarsejtekkel, akkor számít. De ennek van bármi alapja? Mi eddig mindig pont tartottunk előtte 4-5 nap szünetet...ma 09:09
1/2 anonim 

válasza:

Lombiknál 3-5 nap önmegtartóztatást kérnek, szóval ha az ideális időtartamot keressük ennek kell lennie, hiszen ott a legoptimálisabb körülményket igyekeznek előteremteni.
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm, akkor megnyugodtam. Én is így gondoltam logikusnak, de egy cikkben pont az ellenkezőjét olvastam.
ma 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!