"Nem szabad rágörcsölnöd! " OK, de hogyan?
Sajnalom, hogy ennyi minden van. Nekem sem volt konnyu bar nem tudok rola, hogy barmi problema lenne. Mikor a 8. honap utan sem estem teherbe egyszeruen azt mondtam, mar nem erdekel! Elvezem a szexet, nem erdekel, nem rinyalok azon, hogy mikor van peteeresem stb...es megtortent a csoda. Most 2 es fel eves. Komolyan az volt a kerdesem, hogy jo, jo hogy babas vagyok de mikor estem teherbe? Mert peteeres kornyeken nem voltunk egyutt az biztos....
Szoval csak lazan!
Nekem ugyanez volt a bajom, mind a 3.
Aztán kaptam még egy pofont, a férjem spermaszáma 3 millió/ml lett. Beletörődtem a lombikba, lemondtam a kisbabáról. Következő hónapban spontán terhes lettem.
Sajnos őszintén megmondom, én sehogysem tudtam nem rágörcsölni, lelkileg belebetegedtem és a depresszió szélére kerültem.
Szerencsére elmentem a Mens Mentisbe, ahol normális kezelést kaptam, ez is sokat segített hogy sikerüljön.
2,5 évet vártunk rá, ma 9 hetes a pocakban.
Minden jót kívánok neked, kitartást, és mihamarabbi gyermekáldást!
Utolsó, sajnos ez sem válik be mindenkinél!
Elutaztunk, "csak szerettük egymást", nem gondoltunk a babára, időközben elkezdtem egy tanfolyamot is és mégse történik semmi 15 hónapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!