Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tüszőrepesztő után milyen...

NemFogodKitalálni kérdése:

Tüszőrepesztő után milyen tünetek vannak?

Figyelt kérdés

Pont ma egy hete szúrtam, viszont a leszívás nem sikerült. Vszeg a szúrást követő reggel megrepedtek a tüszők, és nekünk csak az utáni napra volt időpont leszívásra… ugye 1 hete szúrtam (OVITRELLE), és már 3. napja van erős folyásom. Konkrétan mint peteéréskor. Mennyiségre is nagyon sok, és állagra is mint ovukor. A melleim is tegnap óta érzékenyek nagyon, főleg a bimbóim. Mensiig még lenne a szúrás utáni tüszőrepedéstől számítva 6 napom…

Terhesség szerintem kizárva. Több mint 2 éve nem sikerül, és az OVITRELLE előtt 5 nappal voltunk együtt utoljára…

Normálisak ezek a tünetek?

tegnap 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Nagyon magas az ösztrogén szinted a sok tüsző miatt, ami volt, és az ösztrogén okozza a folyást.
tegnap 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt sok tüszőm. 1 hete volt kontroll. Bal oldalon semmi, jobb oldalt pedig 1db 18mm, és 1db 15mm volt. Aznap szerda este 22.00 kellett szúrnom az OVITRELLE-t, pénteken 8.15-re kellett menni leszívásra, és már semmi nem volt belőlük.
tegnap 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor is magas az ösztrogén szint ilyenkor.

Normál ciklusban ovulációkor pár száz pmol/l, lombikos ciklusban több ezer pmol/l is lehet az értéke.

tegnap 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!