Kedves női sors társaim akiknek tüsző repedéssel volt gond válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Üdv. 25éves vagyok, nagyon szeretnénk babát a férjemmel 1éve, és 8hónapja probálkozunk esélytelenül, voltunk vizsgálatokon a férjemmel minden rendben volt. Viszont nekem az ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy nem reped meg a tüszőm. Kaptam egy alkalommal ovitrille injekciót viszont annak segítségével sem jött össze. Ez volt 2 hónappal ezelőtt, aztán munka ügyben kikellett költöznöm külföldre és annyiba maradtak a további vizsgálatok. Úgy gondoltuk, hogy a nyáron haza megyek és neki vágunk még egyszer a vizsgálatoknak ha addigra nem jön össze ( igen reménykedünk, hogy addigra segítség nélkül is össze jön.. de nem tudom, hogy lehetséges-e vagy sem hogy magától megrepedjen) és azt sem, hogy miért nem reped meg.. ti akik voltatok ebben irnátok pár mondatot arról, hogy ti milyen orvoshoz voltatok aki segített? Vagy, hogy segítség nélkül volt olyan akinek megrepedt? Neharagudjatok, ha hülyeségnek tünik, amit ide leírtam vagy valamit nem jól fogalmaztam, de nem nagyon értem ezt az egészet, az orvosom nem világosított fel a neten meg hiába keresgélek még jobban össze zavar. Előre is köszönöm!2023. ápr. 28. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!