Meddőségi kezelésen veszek részt. Már van 1 lombik babám, pcos vagyok , pajzsmirigy alulműködéssel. Most lenne FET. Néztek pajzsmirigy értékeket, minden jó, kivéve az Anti Tg 268 (ref: 0-115), ez gondot okozhat?
Figyelt kérdés
Ahova járok mindenre aztmondják hogy jó, első babám is 3. beültetésre sikerült mert magam jártam utána a dolgoknak.
Neten semmit nem találok ezzek kapcoslatban, tsh egyebként 1.49.
Magasabb anti tg miatt lehet hogy nem fog sikerulni?
2023. jún. 14. 12:27
11/21 anonim válasza:
Nekem pl kellett mellé T3 pótlás is…
12/21 Ypszilon1980 válasza:
Érdekes , hogy nálunk a T3, T4 rendben van.
13/21 anonim válasza:
Nekem a dokim mindig azt mondja, hogy nem laborértékek, hanem tünetek alapján kezelünk.
14/21 Ypszilon1980 válasza:
Az lehet, és igaza is van, csakhogy lombiknál más a helyzet, magas TSH-nál, kb. 3 felett el sem indítják a lombikot.
15/21 anonim válasza:
Lombikoztam, tudom miről beszélek
16/21 Ypszilon1980 válasza:
Mi most lombikozunk, és le kellett vinni a TSH-t 2 alá, addig nem indítottak semmit, emiatt húzódott minden, de akkor ezek szerint nem mindenhol van így.
17/21 anonim válasza:
Milyen gyógyszert szedsz kérdező a magas AntiTg-re? T3-om alacsony,T4 középen van kb..Most megyek meddőségibe majd írnak hormont? Több mint 2 éve nem jön a baba...Már nagyon szeretnénk..
18/21 anonim válasza:
Meddőségiben leszarják. Endokrinológushoz menj! Pl. Tüü László (Endocare) vagy dr. Naszódy Péter (online vagy Kecskemét)
19/21 A kérdező kommentje:
Szia, én sintroxint szedek, de a meddőségibe nem foglalkoztak ezzel, még 2021 ben írták fel, mert a tsh-magasabb volt picit.
Mikor felírták már zajlott a stimuláció, és sikerült van egy 2 éves kislányom, hogy ennek köszönhető-e fogalmam sincs.
Nyáron volt egy Fet, 5 embrióbol 1 ébredt fel, de nem sikerült.
Most pont stimuláció alatt vagyok, jövő héten lesz a leszívas
jan. 16. 20:27
20/21 anonim válasza:
Volt spontán terhességed is? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!