Meddőségi kezelésen veszek részt. Már van 1 lombik babám, pcos vagyok , pajzsmirigy alulműködéssel. Most lenne FET. Néztek pajzsmirigy értékeket, minden jó, kivéve az Anti Tg 268 (ref: 0-115), ez gondot okozhat?
Ahova járok mindenre aztmondják hogy jó, első babám is 3. beültetésre sikerült mert magam jártam utána a dolgoknak.
Neten semmit nem találok ezzek kapcoslatban, tsh egyebként 1.49.
Magasabb anti tg miatt lehet hogy nem fog sikerulni?
#1-nek: Nem fogyatékos, aki ne vállaljon gyereket, hanem vannak hormonális eltérései, melyek kezelhetők és valóra válhat a vágya.
Mondjuk ha olyan gyereke születne, amilyen te vagy, akkor inkább gondolja meg magát...
Kedves első, mekkora egy fogyatékos vagy, hihetetlen :)
Miért ne lehetne gyerekem? Hmm érdekes, nekem nem lehetne szerinted gyerekem mégis van
Jobb ha inkább te sem szülsz erre a világra..
Szerintem nem halálos beteg vagyok 🤨
Miért kell, ha nem is lehet? Mi van? Van már egy gyermeke! Kicsit paradox a kérdésed!
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, de az első tirpákságát nem hagyhattam válasz nélkül!
Sok sikert kívánok! Járj mindennek utána... ❤️
Magas Anti-TG >> Hashimoto
Ha ezt eddig senki nem mondta, akkor nem véletlen nem jön össze.
Tudom hogy hashimoto van, szedek is rá gyógyszert :)
Már az első baba előtt mondták.
Csak azt nem tudom, így hogy szedem a gyógyszert, de az érték magasabb van-e esély a sikerre.
Korábban szedtem nagyobb dózisban a gyógyszert, viszont akkro túl lement a tsh, ezért visszaálltunk az alap adagra :)
Akkor nem biztos, hogy leginkább hozzáértő endokrinológusod van. Én is így jártam.
Magas Anti TG-vel kerültem Naszódy Péterhez. Ő azt nézi, hogy bizonyos tünetek csökkennek e a gyógyszerek hatására. Addig állítgatta, míg a tünetek megszűntek - ekkor estem teherbe - és ekkor 0,05 volt a TSHm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!