Másnak is kifolyik a progeszteron kúp?
Utrogestan kúpot használtam de ugyanúgy folyt ki belőle. Elvileg a progeszteron felszívódik, nem gond, ami kijön.
A mindjárt megjön érzés normális koraterhesség alatt is.
Nem feltétlen jön meg progeszteron mellett de van, akinek igen. - ne derüljön ki, drukkolok!
Nyugi, ha az egésznek úgy kellene felszívódni, hogy semmi se folyjon ki, akkor a hüvelyünkön keresztül ennénk/innánk :)
Van abban mindenféle segédanyag, a lényeg felszívódik, bár nekem csak este kellett használni (spontán terhesség volt), akkor biztos 1 óránál több ideje volt rá. De ha a doki/tájékoztató szerint elég az egy óra, akkor biztos elég. Az biztos, hogy minél tovább fekszel utána, annál jobb.
Azt szerencsére nem tudom, hogy meg tud-e jönni, mert nekem megszületett a babám, miután használtam. A szájon át szedett progeszteron után viszont tudom, hogy barátnőmnek mindig megjött, pedig ovu után kezdte használni több ciklusban is.
Nem volt korai, 5+11=16 napos embriók, ez már bőven kimutatható.
Hogy sikerült??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!