35 napos ciklusnál, a ciklus hanyadik napján célszerű elvégeztetni a progeszteron szint mérést?
Vetélés miatt.
Ha jól számolom akkor a 27. ciklusnap
28 napos ciklus eseten a 21.nap.
Ugye?:)
Amikor a 28.nap lenne az szombat. 27.napra (péntek) foglaltam vérvételre időpontot. Legyen akkor inkább hétfő belőle? Az lenne a 30.nap?
Melyik lenne előnyösebb? Menjek akkor inkább a plusz felé,tehát 30.napra?
PCOS vizsgálatot is csináltatok, hátha akkor kapok egy összetettebb képet, ami rávilágít a dolgokra.
Vagy rosszul gondolom? :(
Azt nem tudom, hogy tudják nézni. Ultrahangon látszódHAT, ha policisztás a petefészek, meg a hormonlabor értékeiből lehetnek arra utaló jelek. Nem biztos, hogy a vetélés oka kiderül, de az mindig jó, ha van egy hormonlaborod. Én még cukorterhelést csináltatnék. Nekem a hormonlaborom jó volt, de a cukorterhelésem nem igazán. Valószínűleg enyhe az IR-em, de én azt (is) gyanúsítom a vetélés okának. (Én akkor kezdtem a diétát, kb.1hónapja csináltam még csak, amikor terhes lettem, de gyógyszert nem szedtem rá.)
PCOS vizsgálatnál csinálnak cukorterhelést, IR-t néznek :)
Ultrahanggal nem láttak semmit a petefészkemben.
De a hormonjaim érdekelnének, illetve az IR. Úgy gyanítom az vagyok. (Túlzott szőr növekedés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!