Ez a puffadás mitől van? Lombik
Gyakori mellékhatások (10 betegből legfeljebb 1 beteget érinthet):
- hasi felfúvódás (haspuffadás), hasi fájdalom, székrekedés,
- álmosság,
- fáradtság,
- hőhullámok,
- emlőfájdalom.
Nekem leszívás után észleltek túlstimulációt, kétséges is volt, hogy lehet-e beültetés. Sok folyadékot, fehérjét írtak elő.
Beültetésre csitult, majd utána kezdődött újra, és egyre durvább lett. Ezt kései túlstimulációnak hívják, amit 98%-ban a terhesség miatt termelődő HCG okoz. 🙂
Nekem 5 naposakkal, kb. szintén 2 nappal beültetés után kezdődött. Ha belegondolsz, az normál ciklusnál 7 nappal van ovu után, amikor sima fogantatáskor is elkezdődik a beágyazódás.
Az nem számít, mikor jönne meg rendesen, a lombiknál kikapcsolják a normál működést.
Ha innentől egyre inkább jönnek a túlstimu tünetei, akkor az jó jel. Nekem napról-napra erősebb lett, mikor sikerült.
Mindenképp igyál sokat, és fehérjében gazdagon étkezz! Sok sikert! 🙂
"Akivel egy napon voltunk mindenki ilyen tünetekről számolt be, csak volt mindenki túlstimulalva"
És nekik is megszűnt, majd újra elkezdődött? Nem akarom belédbeszélni, de nálam az első sikertelennél nem jött újra a puffadás, csak akkor, amikor sikerült. A leszívás után még nem volt sok víz nekem sem, de tesztelés napjára már igen. Vérhigítóznom kellett 7 hetes terhességi korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!