Leszívás után mikortól kellett a progeszteron?
Figyelt kérdés
/lombik/Tegnap volt leszívásom, ma kell érdeklődnöm,hogy mennyi sikerült. Tegnap még nem kellett a progeszteron kúp. Én félek hogy mire beültetnék megjön. Vagy ez nem lehetséges? Ha minden igaz a ciklusom 26.napján lesz a beültetés. Vagy ilyen stimulált ciklusban ez annyira nem számít?2023. ápr. 25. 09:02
1/5 anonim válasza:
Aznap már el kellett kezdenem este.
Lombiknál nem tud megjönni, ilyenkor a kezelés alatt adott gyógyszerekkel kikapcsolják a ciklusod normál működését.
Hosszú protokollod volt?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen hosszú volt, nekem tegnapra kifejezetten mondta hogy ne, csak az nem volt egyértelmű hogy akkor mikortól.
2023. ápr. 25. 10:00
3/5 anonim válasza:
A hosszú protokollnál, az előző ciklus második felében szúrt injekciótól nem tud megjönni, mert az mindent megkutyul.
Most visszanéztem a leszívásom idei leleteket, ugyan nem írja, mikortól kellett használnom, de szerintem már aznap estétől, de legkésőbb másnaptól. Az tuti, hogy beültetésre már úgy mentem, hogy már használtam.
4/5 anonim válasza:
Mivel ma kell érdeklődnöd, egyúttal ezt is megérdeklődheted.🤷🏼♀️ Gondolom, ma kell kezdened, ha tudják, hogy sikerült, mert ha véletlenül nincs mit beültetni, akkor ne kezdd el.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen én is erre godoltam. 12 termékenyült meg, akivel beszéltem nem tudta megmondani hogy mikortól "szedjem" de ma elkeztdem.
2023. ápr. 25. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!