Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan, aki 40 fölött...

Van itt olyan, aki 40 fölött elvetélt, de utána sikerült még szülne?

Figyelt kérdés
Én most vetélés után vagyok és szeretnék pozitív történetet, ha egyáltalán létezik olyan😥

2023. ápr. 24. 13:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok és nagyon szorítok neked! Rendben lesz minden, meglátod! Tudom, könnyű ezt mondani, de így lesz! Én a terhességem alatt végig pszichológushoz jártam a félelmeim miatt, hogy mi van, ha még egyszer megtörténik...rengeteget segített nekem. Kívánom neked, hogy majd a karodon a kisbabáddal gondolj vissza erre.
febr. 11. 22:08
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
39 évesen volt két missed abom, fél év kellett az újabb próbálkozáshoz. Nekem a 40 volt a lélektani határ (már volt 3 gyerekünk), szerettem volna 39 évesen szülni. Aztán újra megpróbáltuk és tavaly decemberben született, amikor már betöltöttem a 40et. Sztem aki nagyon vágyik rá, nem adja fel. Én is benne voltam ezekben a csoportokban, 40 év felettiek meg missed ab, vetéléses és sok sikertörténet is van! Szorítok én is!
márc. 20. 23:18
 33/38 A kérdező kommentje:

#32! Köszönöm szépen. Egyelőre úgy néz ki, minden rendben. Jövőhéten megyek a 2.genetikaira.

Gratulálok a babádhoz!

márc. 21. 00:07
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük! Minden jót kívánok én is nektek!🙂
márc. 21. 04:38
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem a legkisebb tesómat 39 évesen szülte anyu, egy egészséges kisfiút. Maholnap egyetemre megy. Last minute baba volt, nem sokkal utána korai menopauzája lett (legalábbis úgy tudom, hogy 41-42 évesen korainak számít).
márc. 21. 19:42
 36/38 A kérdező kommentje:

Véletlenül találtam meg ezt a kérdésem, amikor egy másikat kerestem. Most én szeretnék biztatni másokat. Augusztusban egészségesen megszületett a kisfiam😁

Mindenkinek, aki szeretne, 40 fölött és alatt, sok szerencsét kívánok a babához!

okt. 5. 08:02
 37/38 anonim válasza:
Szívből gratulálok! ❤️ Boldog babázást neked! (az én nagy fiam is augusztusi, igazi kiskirály)
okt. 5. 10:55
 38/38 A kérdező kommentje:
#37! Köszönöm szépen! Az enyém is. Tipikus oroszlán. A hangja is😂
okt. 5. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!