Van itt olyan, aki 40 fölött elvetélt, de utána sikerült még szülne?
Figyelt kérdés
Én most vetélés után vagyok és szeretnék pozitív történetet, ha egyáltalán létezik olyan😥2023. ápr. 24. 13:33
31/38 anonim válasza:
Gratulálok és nagyon szorítok neked! Rendben lesz minden, meglátod! Tudom, könnyű ezt mondani, de így lesz! Én a terhességem alatt végig pszichológushoz jártam a félelmeim miatt, hogy mi van, ha még egyszer megtörténik...rengeteget segített nekem. Kívánom neked, hogy majd a karodon a kisbabáddal gondolj vissza erre.
32/38 anonim válasza:
39 évesen volt két missed abom, fél év kellett az újabb próbálkozáshoz. Nekem a 40 volt a lélektani határ (már volt 3 gyerekünk), szerettem volna 39 évesen szülni. Aztán újra megpróbáltuk és tavaly decemberben született, amikor már betöltöttem a 40et. Sztem aki nagyon vágyik rá, nem adja fel. Én is benne voltam ezekben a csoportokban, 40 év felettiek meg missed ab, vetéléses és sok sikertörténet is van! Szorítok én is!
33/38 A kérdező kommentje:
#32! Köszönöm szépen. Egyelőre úgy néz ki, minden rendben. Jövőhéten megyek a 2.genetikaira.
Gratulálok a babádhoz!
márc. 21. 00:07
34/38 anonim válasza:
Köszönjük! Minden jót kívánok én is nektek!🙂
35/38 anonim válasza:
Nekem a legkisebb tesómat 39 évesen szülte anyu, egy egészséges kisfiút. Maholnap egyetemre megy. Last minute baba volt, nem sokkal utána korai menopauzája lett (legalábbis úgy tudom, hogy 41-42 évesen korainak számít).
36/38 A kérdező kommentje:
Véletlenül találtam meg ezt a kérdésem, amikor egy másikat kerestem. Most én szeretnék biztatni másokat. Augusztusban egészségesen megszületett a kisfiam😁
Mindenkinek, aki szeretne, 40 fölött és alatt, sok szerencsét kívánok a babához!
okt. 5. 08:02
37/38 anonim válasza:
Szívből gratulálok! ❤️ Boldog babázást neked! (az én nagy fiam is augusztusi, igazi kiskirály)
38/38 A kérdező kommentje:
#37! Köszönöm szépen! Az enyém is. Tipikus oroszlán. A hangja is😂
okt. 5. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!