Van itt olyan, aki 40 fölött elvetélt, de utána sikerült még szülne?
Figyelt kérdés
Én most vetélés után vagyok és szeretnék pozitív történetet, ha egyáltalán létezik olyan😥2023. ápr. 24. 13:33
1/38 anonim válasza:
"A" te vagy az?
Elnézést kérek, ha nem te vagy. Nagyon sajnálom a veszteségedet 😔
2/38 A kérdező kommentje:
#1! Igen, én. Hát, látod, nincs is több ilyen lúzer.🤷🏼♀️
Te ki vagy?
2023. ápr. 24. 14:43
3/38 anonim válasza:
Még nem voltam 40 csak 39, 7 hetesen elvetéltem, majd rá 2 hónapban + volt a tesztem és már 4 éves a fiam, de 40 felett már nem sikerült. 41 downos baba lett volna, majd 2 missed😔😔
4/38 anonim válasza:
Sajnálom a veszteséged! Nekem sajnos nem sikerült. Több vetélésem volt 40 felett. De van egy Facebook csoport: vetélés, missed ab a neve. Ott nagyon sok pozitív példa van, akiknek sikerült.
5/38 anonim válasza:
A Facebookon 40+ os kismama csoport lépj be, ott is sok akik csak próbálkoznak,és vannak 45 éves kismamák is
6/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Facebookon nem vagyok fent, nem is szeretnék, de lehet, hogy leszek még olyan kétségbeesett, hogy csak emiatt csinálok egyet.
2023. ápr. 24. 16:13
7/38 anonim válasza:
A sógornőm ugyan még pont nem volt 40, amikor elvetélt, de viszonylag gyorsan sikerült utána ismét teherbe esnie, majd az első baba után 1,5 évvel jött a következő. :) Sok szerencsét! Először a vetélés feldolgozásához, aztán a babához!
8/38 anonim válasza:
A másik beszélgetést olvastam végig valamelyik nap. Sajnálom, ami veled történt.
1es voltam.
9/38 A kérdező kommentje:
#1! Köszönöm 😥
2023. ápr. 24. 18:01
10/38 anonim válasza:
Bocs, de ha a kérdező pozitív történeteket kért, akkor minek kell ide írni negativat? Nem arra kiváncsi!
Én 39 és 40 évesen veteltem el, 41 évesen szültem a kisfiamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!