Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan, aki 40 fölött...

Van itt olyan, aki 40 fölött elvetélt, de utána sikerült még szülne?

Figyelt kérdés
Én most vetélés után vagyok és szeretnék pozitív történetet, ha egyáltalán létezik olyan😥

2023. ápr. 24. 13:33
1 2 3 4
 11/38 babingo ***** válasza:
100%
Ne add fel semmiképpen - 3 egymás utáni vetélésen vagyok túl 40 fölött, de 42 évesen megszületett az én kis gyönyörűségem :) egy kislányom már volt, ő is nehezen sikerült, előtte is elveszítettem egy babát, őt majdnem 39 évesen szültem. De nagyon szerettem volna neki tesót és nem adtam fel - lett :))) úgyh MINDIG van remèmy. Egy szuper nőgyógyász azt mondta a többedik vetélésem után, h jönni fog az a baba, mert a férjemmel működünk, ez a veszteség is bizonyítja, mert összejött, csak 40 fölött több a baj-lehetőség, a rendellenesség. De ez nem jelenti azt, h nem lehet gyönyörű, egészsèges kisbabátok - nem szabad feladnod. Látod, nekem negyedszerre sikerült :)
2023. ápr. 25. 07:01
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 11-es, gratulálok a kicsihez! Nagyon jó volt olvasni a pozitív történeted. Meg szabad kérdezni, hogy téged küldtek kivizsgálásra, kiderült valamilyen probléma? Még mi is adnánk egy esélyt magunknak 3 vetélés után. (4-es válaszoló)
2023. ápr. 25. 08:38
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 40 volt mikor elvált. Rá egy fél évre megismerte a mostani férjét. Elég gyorsan összejött a baba (úgy hogy az előző férjével évekig nem és lombikra készültek, mikor a férj bejelentette, hogy van valakije), de 10 hét után elvetélt. Rá fél évre újra terhes lett, abból született a lánya, aki idén lesz 4 éves.
2023. ápr. 25. 09:09
 14/38 A kérdező kommentje:

#11! Gratulálok! Hú, hármat nem biztos, hogy kibírnék, ebbe az egybe is belehaltam.

Nekem már a teherbeesésre is azt mondta az összes doki, felejtsem el ebben a korban. Max.lombik. Nem tudom, miért ilyen negatívak. Arról bezzeg egyik se beszélt, milyen trükkök vannak, amik növelik az esélyt. (Pl.magas dózisú Q10-ről igenis van orvosi kutatás, hogy működött, nem ócska reklámfogás.)

Egyébként nekem is van egy ilyen ismerősöm. Volt már egy gyereke, amikor annyi idősen, mint most én, nem tervezetten teherbe esett az új párjától. Az a baba nem maradt meg, műszeres befejezés kellett☹️ De akkor már akartak. A következő hónapban már terhes volt. Nem volt teljesen problémamentes az a terhesség, de az eredmény egy egészséges kislány, most lesz 1 éves.

Szívből kívánom mindenkinek, aki még szeretne, hogy mihamarabb sikerüljön!🤞

2023. ápr. 25. 10:28
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Más az ha voltál már terhes és van már gyereked, mintha ez lenne az első kihordott terhességed. De kívánok Neked sok sikert!

(Az orvosok azért negatívak, mert ismerik a statisztikákat - nem téged -, és az alapján és a te paramétereid alapján mondják, amit mondanak. Szedd a Q10-et meg igyál kaukázusi kefírt, szedj, D-E vitamint, tedd helyre a pajzsmirigyed, sportolj, élj egészségesen - ezek azok amiket megtehetsz)

2023. ápr. 25. 11:24
 16/38 A kérdező kommentje:

#15! Tudom, hogy rosszak a statisztikák, de lombiknál még rosszabbak☹️ Csak fáj, hogy ennyire elkönyvelik pusztán a korom miatt, anélkül, hogy ránéznének a leleteimre. Mert az más, ha konkretizálják, hogy mondjuk itt van feketén-fehéren, ennyi az érték, ez mutatja, hogy petefészek kimerülés, vagy bármi.

Q10-et most abbahagytam, de kezdem újra. E vitamin van a babavárómban és a Q10-ben, azon felül már nem szedtem, nem tudom, kell-e még. D vitamint is szedek, az megfelelő a labor alapján.

A TSH-m volt 2,53 még ősszel, de a meddőségiben újra néztek februárban, akkor már csak 1,78. A hormonpanelem egyébként rendben van a ref.értékek, a nőgyógyászom és a meddőségis szerint is. A többi leletem még nem látták. Ott egyedül a tesztoszteronom volt kicsit magasabb, aminek oka szerintem egy enyhe IR. Sajnos, a cukorterhelésem még nem értékelte senki, keresek endokrinológust. Nem tudom, kell-e rá gyógyszer, de mióta láttam, elkezdtem egészségesebben étkezni, mozgás már addig is volt. (Most mondjuk elmaradt, mert veszélyeztetettként feküdnöm kellett.) Szóval úgy érzem, mintha direkt nem akarnák, hogy 40 fölött próbálkozzon az ember. Az az ismerősöm például úgy kapott gyógyszert IR-re, hogy nem is volt igazolt IR-e, csak a doki szerint segíteni fog. Biztos nem azon múlt, de legalább nem azt mondta, hogy hagyja, úgyse jön össze.

2023. ápr. 25. 11:48
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel vagy 40 fölött, hogy ennyire nem akartak foglalkozni a korod miatt?
2023. ápr. 25. 14:29
 18/38 A kérdező kommentje:
41,5, de már 1 éve se akartak.
2023. ápr. 25. 15:56
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon drukkolok neked

2023. ápr. 25. 16:00
 20/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyien támogattok.🤗 Bár, a dokik is ilyenek lennének! De sebaj, megmutatom nekik, hogy lesz nekem még egészséges gyerekem😁
2023. ápr. 25. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!