Hol érdemes kezdeni?
"Egyszerűen jelentkezzek be nőgyógyászhoz"
Igen!
Ha nálad semmi gond sincs, akkor pedig a férjed urológushoz.
Minden mást csak utána.
#5! Én elhiszem, hogy te ezt olvastad, de akkor írom a valóságot. Először is, minden meddőségi központ állami kézben van már az országban. Másodszor, felhívtam egyet időpontért. Adtak 3 hónappal későbbre, majd elmondták, mit vigyek magammal. Első helyen szerepelt a beutaló a nőgyógyásztól.(Ott rögtön el is kérték.) Elballagtam a nőgyógyászhoz, aki közölte, hogy nahát, ott fogadnak? Eddig mindenkit visszaküldtek, mert nem oda tartozik a körzetünk. (Budapest.)
7es de okos vagy...tapasztalatból írtam nem olvastam...
Nekünk a SOTE ARK-ra nem kellett se beutaló semmi. 1 éven belüli leletek ennyi..felhívtam őket és adtak időpontot. (Nem olyan rég volt, fél éven belül)
#8! Te kezdtél el okoskodni, kifejezetten egyesnek és nekem címezve, hogy NEM kell beutaló, miközben mi a saját tapasztalatunkat írtuk le, mert nekünk KELLETT. Ahelyett, hogy kioktatsz másokat, azt is írhatnád, hogy nálatok nem kértek. Talán akkor nem tűnnél parasztnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!