Mikor érdemes el kezdeni a vásárlást, illetve milyen sorrendben érdemes haladni?
Szerintem ezt ti tudjátok, hogy mikor, mit szeretnétek.
Az alap dolgok legyenek meg összerakva szülés elött pl.: babaágy, pelenkázó, babakocsi, piperéknél meg legyen sok pelusod, az jól jön. Aztán úgy is minden útközben derül ki, hogy kell pl.: orrszívó, fésű, hinta... Plusz a doki majd sokmindent felír az elején.
Mi mindent egyszerre vettünk meg a barátainktól.
Sokan az akciókat vadásszák.
Csak nyugi, ha te a 16. hétben veszed meg a kocsit, azzal sincs baj, de ha a 36-ban, azzal sincs.
16 hetes voltam amikor megvettük a bútort,mert kifogtunk egy remek akciót. 20 amikor a babakocsit. Szerencsére a végére nem sok mindent hagytam mert bejött a járvány pont minden zárva volt. Nem is lett volna kedvem nagy pocakkal mászkálni és a 37. Hét közepén született.
Amire még pluszban szükség lesz úgyis útközben derül ki. Mint nekem pl az elektromos mellszívó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!