Mikor érdemes el kezdeni a vásárlást, illetve milyen sorrendben érdemes haladni?
Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk, teljesen tanácstalan vagyok mit, mikor kellene megvennem. Eddig csak ruhákat vettem neki.2021. febr. 25. 18:55
11/12 anonim válasza:
Én először a 32.héten kezdtem el vásárolni.
Először megvettem a drágább dolgokat mint a babakocsi, bölcső, hordozó, fürdőkád. Meg persze a kórházba is bevásároltam a magunknak mert a magasvérnyomás miatt ajánlotta az orvos, hogy szerezzek be mindent hamarabb nehogy befektessenek. A kórház adott egy listát amit megvettem, bár a háromnegyede nem is kellett volna. A legdrágább amit megvettem ebbe a mellszívó volt talán és az Avent üvegek.
Utána már csak a ruhák maradtak és a pelenka,törölköző,fürdető stb. Ezeket 36 hetesen kezdtem el vásárolni amikor a doki azt mondta, hogy elég nagy a baba. Addig nem tudtam, hogy mekkora pelenkát vagy ruhát vegyek.
12/12 anonim válasza:
Sok textilpelust vegyél!:) Az biztosan fog kelleni, több méret van. Pl.gyerekorvosnál, védőnőnél is arra kell tenni a gyereket nálunk, a bukásokat is azzal törlöd, én szoptatáskor a kezdeti időkben előkének használtam stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!