Milyen vizsgalatokat erdemes elvegeztetni, es milyen sorrendben?
A nogyogyaszom szerint folosleges addig engem szurkalni, ameddig a ferjemnel meg nem nezik a spermakat. Nem lenne esszerubb parhuzamosan csinalni a kivizsgalast?
Van mar egy gyerekunk, 1 eve van rendszeres ciklusom, 2 eve nem vedekezunk, szeretnenk masodik gyereket, de eddig nem sikerult.
Milyen vizsgalatokat erdemes elvegeztetni?
Minek végeznének nálad több tízezer forintba kerülő vizsgálatokat, ha tényleg ott van gond?
Örülj neki, hogy a dokid nem húz le.
Egy nőnek összetettebb okai lehetnek. Ezért kezdik a legalapvetőbb vizsgálattal.
Az a pár hét már nem számít.
Pároddal kezdjetek tényleg...
párom magán rendelésben csináltatta, kemény 5000 ft volt (én 12 ezret fizetek és havonta van hogy többször is megyek a nőgyógyászomhoz), ott adott mintát és 40 perc múlva megvolt az eredmény.
Párodnál: spermavizsgalat
Nálad: petevezeték átjárhatosági vizsgálat, és ciklus követés
Nálunk minden előző rendben volt, és mégis ezután 1 hónappal estem teherbe. Hiába voltam átjárható, mégis lehetett a petevezetékben valami nagyon apró akadaly, ami ezáltal kimosodott onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!