Akinél kiderült, mi okozta a vetélést, magzatelhalást? Milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetni? Hormont néztek és progi hiány igazolt, de elhalt a babám a 9. héten úgy, hogy ovuláció után utrot szedtem. Trombofília negatív.
Szerintem sem érdemes megcsináltatni, én is jártam így aztán vérvételre kellett menni, de nem tudták végül megmondani mi lehetett a baj.A dokim még azt is mondta, hogy a patológiai papírt se vegyem fel, ha nekem úgy könnyebb lelkileg, abban benne lett volna, hogy kisfiú, vagy kislány lett volna.
Koncentráljatok a következő babára, sok sikert hozzá!
nálam sem derült ki, vér vizelet nőgyógyászati vizsgálaton voltam mindent tökéletesnek találtak. Van egy egészséges kislányom utána volt sajnos vetélésem. Bízok benne nem fog mégegyszer előfordulni, várom a következő babát. 2 ismerősömnek is egészséges gyerek születése után volt 1-1 vetélése utána egészséges gyermekük született.
Fel a fejjel! Ezt elfelejteni, várni a következőt pozitívan!
Nekem fél éve volt elhalásom a 9. héten.másfél hónapja néztek pajzsmirigy hormonokat és alulműködésem van.Az orvos szerint ez volt a baj.Pont a 9-10. hét a kritikus az orvosom szerint.Ezt kivizsgáltathatod,bár egyáltalán nem biztos ,hogy ez volt a baj.a házi orvos is írhat beutalót pajzsmirigy hormonra. A TSH értéket kell nézni,annak 1 és 2 között kell lenni,ha kicsit magasabb az még elmegy . Nekem 4 volt aztán már 5,7 ,arra már gyógyszert írnak.
Ha javasolhatom,ha esetleg az értéked nem lesz jó,akkor endokrinológusnak vidd el az eredményt,mert a házi orvos még a 4es értéket is jónak tartja,de a babához az már rengeteg és ehhez ő nem ért úgy mint egy szakértő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!