Milyen vizsgálattal érdemes kezdeni?
Ilyen esetben lehet hogy érdemes kikérni az időpontot endokrinológushoz vagy belgyógyászhoz, a háziorvostól kerni egy nagylabort, és elmenni az eredménnyel magánba, aztán később áttérsz a tb-s rendelésre, főleg ha ugyanannak a dokinak van magánrendelése is.
Illetve ovulacios teszt, mert az applikáció egy algoritmus alapján számol.
Ezekkel az eredményekkel érdemes menni orvoshoz.
Szerintem nagyjából úgy, ahogy a #3 írja és azzal párhuzamosan mehet a férfi rész is.
Én idősebb vagyok, ált.nőgyógyászati vizsgálaton kiderült egy probléma, amit műteni kellett.Azon kívül csak egy hormonpanelt sikerült kisírnom.
Nyilván magánban mindent el lehet intézni, de én meddőségibe mentem. Ott viszont a korom miatt csak olyanokra akartak küldeni, ami lombikhoz kell, de én még nem engedtem el a természetes utat, ezért kértem máshoz is. Kaptam nagy laborra(a hormonpanel ugye már megvolt), cukorterhelésre (IR gyanú miatt), meg átjárhatóságira. Azt hagytam a végére, de neked valószínűleg nem is indokolt, ha mostanában voltál terhes, akár csak kémiai is, hiszen akkor feljutott, aminek kell. Én sajnos nem. A többi vizsgálat már lombikhoz kell, de ha jól értem, te nem tartasz ott. Illetve fontos lehet az összeférhetetlenségi is, bár ha a meglévő gyereked is a jelenlegi párodtól van, akkor az nem valószínű.
Nem hiszem, hogy magánban kell beutaló. Mondod, hogy hormonpanelt szeretnél, fizetsz és csinálják. Ott az a lényeg, hogy fizess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!