1 év sikertelen probálkozás után milyen vizsgálatra érdemes menni?
Nogyogyaszhoz "nem szeretnek" mert 1 ev probalkozas utan szeretnek egy komolyabb kivizsgalast. Kozvetlen kornyezetembe is tobbszor alakult igy az elet es a nogyogyasz vitaninokkal etette az illetot.
Nem szeretnek szembe szallni senkivel sem de nekem az fordult meg hogy igy hivatalosan is 1 ev utan felkeresek egy meddosegi klinikat/ kozpontot.
VISZONT
Tobb helyen is olvastam hogy ha a vizsgalatok rendben vannak kovetkezhet az inszem..
Arra lennek kivancsi hogy ha az eredmenyek nem megfeleloek lennenek akkor az ertekel " helyrerakasat" kovetoen ugyan ugy inszem egybol vagy van egy kicsi lehetoseg a termeszetes uton valo megfogantatashoz?
Szeretnek egy alapos kivizsgalast ezert szeretnek meddosegi kozpontba menni de nem szeretnek egybol mesterseges megtermekenyitest sem.
Barmilyen tapasztalat is jo tanacs erdekelne es szivesen fogadnam viszont azok mellozzenek akik azt mondjak "engedd el es ossze fog jonni" nekik azt uzenem elengedtem mar de meg sem jott.
Szia keress egy jó nődokit és vele kezd !nekem 9 hónap próbalkozás után már elindította a vérvételeket,átjárhatósági vizsgálatokat. ...
Addig amíg ezek nincsenek meg nem fognak veled szóba állni.
1 év sikertelenség után én magamtól indultam el a vizsgálatoknak.
Neked vérvétel menstruáció első napjai és 20-23 napja.Petevezeték átjárhatósági. Párodnak sperma vizsgálat.
Mi pár év után de ezek kíséretében mentünk (magánba)inszeminációra.
Viszont meddőségibe sem kérnek különleges kivizsgálást,mielőtt oda mentünk volna utána néztem milyen vizsgálatok vannak mindent elintéztem magamnak ami esetleg gondot jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!