Mennyi sikertelen próbálkozás után érdemes lombik programban gondolkodni? Részletek lent.
Szerintem vágjatok bele, 35 évesen már nincs mire várni, egy lombikig nem két perc eljutni.
Mi a Kaáliba jártunk, az ugye van pár helyen az országban. Ne foglalkozz a nőgyógyászoddal, neki mindegy, nektek viszont megy az idő. Jelentkezzetek be egy meddőségi klinikára, majd ők elmondják milyen vizsgálatok, kezelések kellenek.
Meddőségi központba menjetek, ott párhuzamosan vizsgálnak mindkettotoket és célzottan kezelnek.
Ha bármi kérdésed van irj nyugodtan, van egy 5 hónapos lombik babám
Köszönöm szépen, kedvesek vagytok. :)
Elkezdtem az Aviva tornát 3 hete. Az oktató szerint ilyenkor ajánlott felhagyni 3 hónapra a próbálkozással...kíváncsi leszek segít-e a pajzsmirigyen, ill. hogy hogyan fog ez megmutatkozni gyógyszer (Letrox) mellett majd a vérvételnél. Nagyon lemegy az értek vagy? Honnan tudom, hogy segített-e?
Családállítás pipa... :( évekig jártam (nem kifejezett problémákkal, hanem úgy általában.) A baba dolog eddig nem jött ki, cserébe millió másik dolog igen :S
Meddőségi?? Számomra az annyira az utolsó mentsvárat jelenti és annyira félek elmenni, mert akkor már magam előtt is be kell ismernem, hogy segítségre van szükségünk, mert a nélkül nem megy. Ezt nem akarom elhinni...pedig nagyon úgy áll a helyzet. :(
A párom amúgy annyira nyugodt és pozitív és nagyon megérdemelné, hogy apa lehessen...Mindig azt mondja: majd sikerül, nyugodj meg...pedig tudom, hogy meg van veszve egy gyerekért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!