Ha tegnap azt mondta a nőgyógyász, hogy van egy érett tüsző, ami hamarosan kiszabadul, akkor mikor érdemes próbálkozni a babával?
Már ma 😊
2 naponta a leg ideálisabb
Hajrá 🤞
Ha a 35 napot nézzük
És még csak most lesz pete érésed
Elég csekély a valoszínűsége mivel a luteális szakasz igy rövid lesz nem lesz ideje be ágyazódnia ha meg is termékenyülne
De ez csak az én véleményem
Ha a 35 napot is nézzük, akkor is elég hosszú a luteális fázisa. Ha a 20. napon megreped a tüsző, akkor 15-16 napos. Az több mint elég idő a beágyazódásra.
Kérdező, egyébként nyugodtan legyetek együtt ma is, ha jólesik és kívánjátok egymást. Tudom, hogy van ez a két napos elmélet, és azt is, hogy itt egyesek nagyon durván komolyan veszik, de...
Nem azt támasztják alá a legfrissebb kutatások, hogy egy egészséges férfinél rontaná a spermaképet a gyakori szex, épp ellenkezőleg. A másik meg az, hogy akárhogy is, de az aznap bejuttatott hímivarsejtek sem pusztítják el az előző napit, tehát ártani nem tudtok vele.
Hamarosan alatt "napok is lehetnek.. Azt nem lehet be saccolni
Azert irtam ha kesőn szabadul ki lehet nem lesz elég idő
De nem rosz indulatbol irtam sok sikert kivanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!