Hol érdemes kezdeni a kivizsgálást?
Figyelt kérdés
Második gyermeket szeretnénk. Az első a negyedik próbálkozód hónapban összejött. Most már a 7. hónap is sikertelenül zárult. 35 éves vagyok, úgy tudom ilyenkor már 6 hónap után érdemes elkezdeni a kivizsgálásokat. A ciklusom 26-27 napos, pontos. A mentruációm azonban a szülés óta nagyon erős és rengeteg alvadt vér távozik (én pl. az hittem erős ciklusnál ez normális, majd visszaáll, de most olvastam, hogy ez nem normális). A válaszokat köszönöm előre is!2020. máj. 4. 21:45
1/2 anonim válasza:
Elsőnek nőgyógyászhoz mentem, utána vele egyeztetve endokrinológushoz. A kivizsgálás vérvételekből és uh-kból állt. (Kiderült az alacsony pajzsmirigyműködés és, hogy nincs peteérésem.) Közben a férjem is elment urulógushoz és termékenységi vizsgálatra. (Nála mindent rendben találtak.) Gyógyszeres kezelés mellett először 5 hónap, másodszor 1 hónap után estem teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!