Herevisszér mellett terhesség?
Sajnos anyagi helyzetünk miatt , most jutottunk el gyerekvállalásig.
Feleségem 36 éves, most hagyta abba a fogamzásgátló szedését , nekem herevisszerem van. Van akinek összejött hasonló körülmények között?
Értem. Akkor ez igazából nem függ a műtéten, de segíthet az eredményességben
Igazság szerint mi se stresszelünk
rá. Ha jön jön, ha nem nem.
De ha egy műtéten múlna, annyit kibîrok.
Még egy kérdés. Műtétről tapasztalatokat tudnál írni?
Hogy zajlott a műtét, felépülés stb.
Csak egy érdekesség: akiket ismerünk hasonló problémával, és sikerült végül a baba - beleértve minket is - azoknál mindenhol kislány lett. Az egyik családban 3 is.
Nem tudom mi az összefüggés, vagy csak véletlen-e, különböző korosztályokról van szó.
És ismerőseidnél volt műtét?
Nektek sperma értékek milyenek voltak?
Valamelyiknél volt, nem mindegyiknél. Úgy látszik ez a visszér sokkal gyakoribb probléma, mint gondolnánk.
Az én férjemnél teratozoospermia volt a diagnózis. Azt jelenti, hogy rossz minőségű az összes: túl nagy/túl kicsi fejű, kétfejű stb. Csak 1% volt életképes, kb. 600 ezer. A természet fogantatáshoz min. 20 millióra lenne szükség. De 5 millió alatt lombikot szoktak javasolni. Vagy még ugye műtéttel korrigálható.
Nekünk szerencsénk volt, hogy mégis sikerült a baba, de sokat vártunk rá.
Értem.
Mi még nem is próbálkoztunk mert most hagyta el a gyógyszert. De elvileg annak is van egy kiürülési ideje.
Ez a visszér is nyilván nem kizáró ok, de jobb ha letudom a műtétet, egyébként se egészséges.
Nyilván kicsit félek a műtéttől is
Viszont nem akarok éveket se várni, ha esetleg ez lenne majd gond.
Meg ugye a feleségem 36.évét tapossa, nem nagyon van időnk úgymond.
Örülök neki!
Eszerint jól mondta az orvos: nem volt vészes a visszeresség mértéke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!