Miért nem esek teherbe másfél éve??
Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok már, el vagyok kenődve. Már túl vagyunk minden kivizsgáláson, elvileg minden rendben, nem találtak semmit. Mégsem esek teherbe! Már reménykedni sem merek. Teljesen természetesnek veszem hogy megjön. Próbálok nem rá gondolni, egy 5-6 hónapja már lazábban kezelem, nem sírok stb, de félek, hogy sosem lesz gyerekem és örökké ez lesz….valaki esetleg hasonló cipőben?:(2022. okt. 5. 18:06
31/32 Lara84 válasza:
Én privátban csinàltattam meg a teljes alloimmun panelt, 175.000 Ft volt a G1 intézetben, de legalább találtak valamit. Kaptam intralipid infúziót és most reménykedünk. Remélem tudtam segíteni Neked. Drukkolok :)
(29-es voltam)
32/32 anonim válasza:
Kedves kérdező,hogy alakult azota,? Öszejött a baba? Ugyanigy vagyunk mi is mar 3 éve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!